Dash & Lily kniha přání


Z originálního názvu:Dash & Lily Book of Dares
Spisovatelé:Rachel Cohnová & David Levithan
Rok vydádní:2010 / 2014 cz
Nakladatelství:CooBoo

Miluju čtení ve vlaku a k tomu padá za oknem sníh

Dnes po dlouhé době píšu další recenzi a to na úžasnou knihu: Dash a Lily - kniha přání. Příběh se krásně čte v zimním období jako je teď! Jsem nehorázně ráda, že venku konečně napadl sníh a udržel se. Knihu jsem přečetla cestou vlakem zpátky domů, která trvala asi 8 hodin, byla krásná atmosféra, a proto mi šlo čtení hladce od ruky.

Příběh vypráví o dvou lidech, kteří si začnou dopisovat pomocí červeného zápisníku, který najde muž jménem Dash v knihkupectví.
Dash nenávidí Vánoce, Lily je naopak nehorázně miluje. Myslíte si, že tyhle dvě odlišné osoby si k sobě dokážou najít cestu?
Jak to všechno začalo a jak to dopadne??


***
,,Nechala jsem ti tu pár nápověd a vodítek.
Jestli chceš, otoč stranu.
Jestli ne, vrať knihu prosím zpátky do poličky."

(Anotace)
Tahle začíná nová knížka od betsellerového autora Davida Levithana a Rachel Cohnové. Lily zanechala chvíli před Vánoci červený zápisník plný výzev na poličce svého oblíbeného knihkupectví a čeká, až někdo přijme nabídku ke hře. Ale je Dash ten pravý? Nebo je jejich osudem vzájemně sdílet svoje sny a touhy jen na stránkách deníku, který na střídačku schovávají po celém vánočním New Yorku? Můžou se ve skutečnosti setkat, bude to fungovat? Bude červený zápisník jejich knihou přání? Nebo se k sobě vlastně ani trošku nehodí?

Předvánoční a vánoční New York, jedno velké staré knihkupectví, červený zápisník, dva lidi a spousta úvah nejen o nesmrtelnosti chrousta...











Hodnocení ♥ ♥ ♥ ♥ 

Have a nice Reading !!!

Okomentovat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.