5 typů jak rychle usnout


Krásný večer všem! Dneska jsem si na rychlo provás připravila článek jak rychle usnout a zaručeně na mě fungují, a jdeme hned na to přece je už pozdě a vy zoufale chcete konečně už spát ale myšlenky vás nenechaj.

Typ číslo 1. Youtube 
Když jsem moc vyčerpaná ale moje tělo nechce spát a přitom furt brouzdám na youtube tak si zapnu kanál PIXELOREZ-TOP5. Nevím jak se klučina jmenuje ale já mu říkam pixel, pixel má velmy uklidnující a příjemný hlas který mě uspáta a pak spím jako dudek. Jinak jeho videa jsou velmy zajímavá a tenhle typ videii mě baví jen u něho, npř.: Creepypasta, Top5 a hlavně dobře se mi konkrétně spí u Noční myšlenky a mluví tam potichu o tématech, které vybral.

Typ číslo 2. Pohodlí a relaxace
Před každým spaním si dám vždy hrnek vody a udělám si pohodlí, co udělám je, že si shasnu všechny světla a zapálím si svíčky a pak si zapnu si meditační hudbu a ráno vůbec nevím jak jsem vůbec usnula.

Typ číslo 3. Ve dvou se spí lépe
Všichni víme, že se ve dvou vždycky spí dobře a já si vždycky před spaním povídám s Husbynem, navzájem se ptáme jaký jsme měli den a vyprávíme si všechno co jsme prožili a za co jsme vděční. Na tento okamžik se každý den těším, protože teď toho oba máme velmy hodně.

Typ číslo 4. Ovečky
Vzpoměňte si jak jste byli malinké špuntíky a nechtěli jste jít spát ale babčka mi vždy říkala s počítej kolik máme na farmě ovečky. Vím, že to na vás už nebude pusobyt, proto jsem si vymyslela svojí taktiku a to počítíní od 100 do níž a musíte si předstatovat jak ty čísla před vámi létají a když se zaseknete nebo příjdete na jinou myšlenku musíte od !!začátku!! dokud neusnete.

Typ číslo 5.  4-7-8
Tento článek jsem našla už hodně dlouho na internetu když mi žádných z mojích typu nepomohl ale tohle je záchrana mého života. Trik je v tom že se nadechnete na 4 sekundy, držíte dech 7 sekund a vydechujete pusou 8 sekund a takto to furt děláte dokola a nezapoměňte počítat.

Doufám, že vám článek pomohl a napište mi komentář jaký typ na vás nejlépe působil nebo jaké jsou vaše tajné triky.
Přeji vám dobrou noc! 


Okomentovat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.