Harry Potter a prokleté dítě

GINNY - A bylo jediné koulo, které Voldemort nikdy nepochopil - láská
Po přilétnutí Knihobita jsem hned otevřela balíček, trochu se kochala dárky a hned se vrhla na knihu. Příběh jsem už měla rozečtený, protože momentálně pracuji v knihkupectví, kde jsem si knihu potají četla. Sami ale znáte ten pocit, že si knihu chcete vychutnat, ale někdy to prostě nejde, obvzlášť během práce. Knihu jsem musela nejmíň 50x zavřít, otevřít nebo schovat.

To se ale změnilo poté, když mi přišla má vlastní a já si ji mohla vychutnat v pohodlí domova. Přečetla jsem si ji vklidu od začátku do konce. Ten kdo knihu už četl nebo si ji alespoň prolistoval, ví, že je napsána formou divadelního scénáře, na základě dialogů... Tento styl se mi zezačátku moc nezamlouval, ale postupně jsem si na něj zvykla a nakonec si to čtení moc vychutnala. Děj se mi moc líbil, oblíbila jsem si především postavu Draca Malfoye a jeho hodného synáčka Scorpiuse. Naopak se mi někdy nelíbilo to, jak byl Harry Potter občas zlý.

Děj se točí především okolo Harryho syna Albuse, který se cítí jaksi smutný, odstrčený a nedoceněný. A tak se rozhodne spolu se Scorpiusem, že změní minulost a vše se změní k lepšímu. Cílem jejich rozhodnutí se stane záchrana Cedrica Diggoryho. Jejich výlet ale roztočí koloběh událostí, který vůbec nebyl v původním plánu.
Určitě si na knihu udělejte svůj vlastní názor a dejte mi vědět, jak se líbila Vám.


Knize dávám 4* z 5, protože ze scénaře nebyla moc patrná atmosféra.

Mějte se krásně vaše C.

Okomentovat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.