I am Belle Today


Taky milujete pohádku "Kráska a zvíře?" Tyto šaty mě přímo přeměnily na moderní Bellu. Miluju tu jednoduchost a přitom se cítím tak žensky a elegantně.
Tyto krásné pastělově žluté košilové šaty jsem našla v Primarku a hned jsem se do nich zamilovala.

Dnešní počasí bylo tak dokonalé, nebylo vedro ani zima! Prošla jsem si naše malé městečko, kde už dlouho žiju.
Nacházím se teď blízko domu, je tu soud, krásné hřiště a malinký park. Musím Vám říct, že ten pocit nostalgie mám někdy ráda. Chodívala jsem touto cestou furt a sem tam jsme si udělaly piknick s holkama nebo se jen tak učily na slunku. Tohle místo prostě miluju.



K pastlovým žlutým šatům jsem přidala mojí nynější oblíbenou kabelku LaMartyna. Dostala jsem jí od maminky k narozenínám a tu kabelku mám moc ráda. Někdo z Vás už ví, že kabelky jsou moje slabost a chovám se k nim jak k miminku. Má jedinečný tvar a u nikoho jsem jí ještě neviděla.
Jako malý šperk jsem si vzala hodinky v modré patelově barvě. Můj vlastní Cogsworh.




Jelikož je léto a léto znamená velké vedro, naučila jsem se chodit bez makeupu. Ted si nanáším jen tenkou vrstvu a dávám si jen tvářenku. Jediný bez čeho se neobejdu je obočí, já totiž skoro žadné obočí nemám a ráda si ho zvýrazním. Oblíbila jsem si lehkou přírodní krásu, před rokem by to tak ale nebylo.
Na vlasy jsem si dala mašličku z Bijou Bijou, stála pouhé jedno euro. (dobrá koupě ne!?)





Na nohou mám polobotky z Deichmannu, které na mě čekaly v Lipsku, kam jsme jely s mamkou a se ségrou. Byly poslední v obchodě, úplně vzadu se slevou a v mých číslech. Tohle je prostě osud jak se dostat k botám !



Jak se Vám líbil můj pohádkový outfit? Máte šaty,ve kterých se cítíte jako princezna? Musíte uznat, že ten pocit je krásný! Každá holka by se tak měla aspoň jednou v životě cítít!





6 komentářů

  1. Už som ti písala, ako obdivujem tvoj štýl a cit pre módu?!♥♥♥ Páni, opäť nádherný outfit a ja nemám skrátka slov :D Zbožňujem jednoduchosť a elegantnosť zároveň a tento outfit to presne vystihuje a nesmierne ti to pristane...naozaj si ako princezná ^.^ A popravde, i ja mám šaty, v ktorých sa tak cítim a je to naozaj krásny pocit :)) Úplne ťa chápem :D
    Maj sa krásne :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju tvoje komentáře <3 Děkuji moc! Ano, ten pocit, je krásný! Ty taky <3

      Vymazat
  2. Najobľúbenejšia Disneyovka? :) Aj u mňa je to Kráska a zviera. Poznám ten príbeh skoro naspamäť, milujem piesne a samozrejme - knižnicu. Už ako malá som sa v Belle tak trochu videla. I ja mám žlté šaty, v ktorých sa ako princezná cítim. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásný <3 Ja belle miluju, moc se mi líbí příběh !

      Vymazat
  3. Moc krásný outifit! Opět pastelový a něžný! :) Kabelka je krásná a hrozně se mi hodí k těm tvým botkám! :) No a jelikož jsem disneyový fanatik :D Kráska a zvíře je jeden z mých vůbec nejoblíbenějších filmů! :) Jen teda ještě doplním, že mám všechny klasické (staré) Disney folmy v italštině a v jiném jazyce se na ně nehodlám podívat! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha souhlasím stebou, já taky nemám ráda ty Italské a takové "Princezny" :D Taky miluju klasiky <3 Moc děkuji za tvojí chváálu <3

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.