Právě čtu: Všem klukům, které jsem milovala - Jenny Han


Konečně zase píšu svojí oblíbenou rubriku a to, co  právě čtu. Světla, která nevidíme od Anthony Doerr, jsem už dočetla a nevím, můj názor brzo zjistíte. No radši Vám ukážu knihu, kterou dneska budu pomalu číst páč se už balím do Prahy a vůbec se mi do toho bytu nechce... (  mám z toho docela depky )

No jelikož bude humbook a já se rozhodla tam jít se ségrou a s Tončakem, takže kdo tak chtěl moc poznat Tončáka, tak ho konečně poznáte :D Bude tam spisovatelka Jenny Han, knihu jsem si chtěla  přečíst ale nelákal mě ten nadpis a to holčičí všechno okolo. Čekala jsem na příležitost a viola, příležtost se už naskytla.
U mě jsou furt prázdniny a já mám chuť na něco oddechového, tak se na ní vrhnu. Nic od příběhu neočekávam ale všichni mi říkají, že jim hlavní hrdninka připomíná mě, tak mě to láka ještě víc si jí přečíst jsem na ní prostě zvědavá.

Anotace:
Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara Jean nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala – na rozloučenou. Lara žádnému klukovi nedala najevo, že se do něj zamilovala. Místo toho mu napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí. Ale jednoho dne dopisy z krabice zmizí a Lara zjistí, že je někdo rozeslal. A najednou musí čelit všem svým pocitům, které před světem – a hlavně přímo před adresáty – pečlivě ukrývala! A jak se postupně vyrovnává s minulostí, zjišťuje, že něco dobrého to rozeslání dopisů přece jen přineslo.

Hodnocení na databáze knih: 85%

Co vy? Jdete na humbook? Na koho se tam nejvíce těšíte? 
Mějte se krásně!
 Vaše zoufalá C.

6 komentářů

  1. Tuto knihu jsem už zaregistrovala, vypadá dobře :) dej vědět, jak se ti líbila :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Knihu som čítala a hoci som z nej nepadla na zadok, bolo to také milé čítanie, ktoré neuškodilo ale ani neohúrilo :D
    Ja stále neviem či sa vyberiem na Humbook, ale strašne by som chcela a tak dúfam, že sa podarí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo by super se tam dostavit :) Ano máš pravdu, kniha je milounká <3

      Vymazat
  3. Já ještě přemýšlím, jestli na Humbook jet, přece jen je to dlouhá cesta a na programu jen autogramiády. Ale na tuto knihu se určitě chystám, láká mě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu tě.. já kdybych nebyla v Praze tak nevím zda jet. U mě to je hlavně potkat ostatní bookholíky, které jen tak nepotkám :) Určitě si jí přečti, je to milá knížka :)

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.