Bajky Barda Beedleho - J.K. Rowling



Další milá knížečka, kterou jsem přečetla během léta je od J.K. Rowling. Knížka se jmenuje Bajky Barda Beedleho. Poprvé vydáno Albatrosem v roce 2013. Já ale musím mít to nové vydání! Knížečka má pouhých 121 stran, takže jednohubka. Já si ji vzala k vodě a každičkou povídku jsem si užila. Moc se mi líbila povídka Fontána příznivé sudby a klasika, Příběh tří bratří, tu zná asi každý díky fimovému zpracování. Knížečce dávám samozřejme 5*/5*.

Kdo neví co jsou tyhle bajky zač, tak je to soubor povídek, kterou Hermiona dostala od Albuse Brumbála.
Knížka obsahuje milé ilustrace, jsou strašně rozkošné! Najdete tam i Albusovy poznámky, kde vysvětluje jednotlivé povídky.

Kdo je velký fanda Harryho Pottra, tak to prostě musí mít! Tohle starší vydání je ségry, ale já si už brzy pořídím bajky v novém kabátě.
Rozhodně si bajky přečtěte, je to milá knížečka a budete zas o kus blíž k světu Harryho Pottera.
Co si o této knížečce myslíte, zaujala Vás?



10 komentářů

  1. Úplne súhlasím, táto útla knižôčka je super, mám ju doma v starom vydaní v človenčine aj angličtine, vlastne to bola prvá kniha, ktorú som zvládla aj v angličtine :D

    OdpovědětVymazat
  2. Knižku samozrejme ako HP fanatik registrujem už dlho ale ešte som si ju nekúpila ani neviem prečo, no určite si ju kúpim :)
    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to krásná knížečka, určitě si jí kup <3 Všechny povídky se ti budou líbi :)

      Vymazat
  3. Kniha vyzerá veľmi lákavo. Snáď sa k nej raz dostanem. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám presne toto vydanie bájok, akurát v slovenčine. Ale obálka je presne taká istá. :) Nová edícia môjmu oku až tak nelahodí, to však neznamená, že by som ju nechcela vlastniť. Bájky sú skvelé rýchle čítanie. Tenká knižka sa zmestí do každej tašky, a tak so sebou knihomoli nemusia ťahať hrubé knihy neustále. :)) "Must-have" pre každého Potterheada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi tohle vydaní ale když už tohle má segra já si koupím to druhé :D Spuhlasím, knížka se vejde do každé kabelky a k vodě ideální <3 A ano Potterhead tohle musí mít <3 :D

      Vymazat
  5. Od J. K. jsem četla jen celou sérii Harryho, ale všechny tyhle doplňkový knížky mám doma. Jen na ně ještě nepřišel ten správnej čas :D Jinak já mám Bajky v původním vydání :)

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.