Přávě čtu: Pravý leopardí kožich - Hana Kolaříková


Krásné podzimní pondělí všem! Tento týden začínám s tímto příběhem, jelikož bude bookclub , který se koná přesně za týden. Já se chci zúčastnitt a přečíst si další knihu od české spisovatelky. Asi všichni víte, že jsem se českým spisovatelům vyhýbala ale teď jim chci dát šanci, protože česká literatůra je krásná.
Hodně mě zaujala anotace a nekecám, i samotný vzhled knihy mě hodně nalákala! Tak se to stalo u Hany a doufám, že mi kniha bude bavit.
Kdo přijde na bookclub tak se na Vás všechny moc těším !

ANOTACE:

Román o ztrátě, která otevřela nebezpečnou cestu do hlubin vlastní duše. Jana otěhotněla, Jana předčasně porodila, Jana přišla o dítě. Co všechno z rodinné historie se může ukázat během šesti neděl? A je osud jedné generace osudem i těch dalších, jako když si lidé přehazují horkou bramboru? U Jany se přítomnost i budoucnost zakusují do minulosti jako had do svého ocasu a hlas krve nelze přeslechnout… Hana Kolaříková napsala působivý psychologický román o ženě, která se po smrti dítěte ocitla ve zlomové situaci. Matka, otec, muž, milenec, nejbližší přítelkyně – kdo jí dokáže ukázat světlo? Najde Jana klíč ke svému nitru hluboko v rodinné historii, která sahá až k holocaustu? Nebo v Africe, která opájí smysly?

Hodnocení z databáze knih: 81%


Mějte se krásně!
Vaše C.

2 komentáře

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.