P.S. Stále Tě miluju - Jenny Han



P.S. Stále Tě miluju vydalo nakladatelství cooboo v roce 2016. Originální výtisk P.S. I still love you vyšel v roce 2015. Dílo napsala korejská spisovatelka Jenny Han. Můj názor na první díl si můžete prečíst ZDE.
Abychom si připomněli něco málo z předešlého dílu, malá Kitty našla krabici  a v ní byly milostné dopisy, které napsala Lara Jen všem klukům, které kdysi milovala. Kitty je naneštěstí rozešle a tím spustí koloběh událostí. Jeden dopis se dostane i k Peterovi, se kterým pak Lara z různých důvodů začne předstírat falešný vztah.
V tomto, čili druhém díle se  dozvídáme, že spolu Ti dva už oficiálně chodí. Bude jejich vztah zábavný tak, jako byl ten předstíraný? A co když Laře vstoupí do života i další kluk, kterého milovala ještě dřív než Petera?


Popravdě bych řekla, že je tento díl tak trochu nadbytečný, ale i tak jsem ráda, že ho Jenny napsala. Příběh jsem si vychutnala i přes některé zdlouhavé pasáže. Téma milostného trojúhelníku mě moc nebere, ale tentokrát to nebylo zlé.
Druhý díl jsem ohodnotila 4*/5*. Doufám, že vám stačil tenhle krátký pohled a brzo se můžete těšit i  na názor třetího dílu!



Mějte se hezky.
C.



Okomentovat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.