Akční duben


Začal květen a já vím, že už se těšíte na další "měsíc knihomola"! Můžeme se tedy podívat co jsem v dubnu zažila. Duben byl opravdu plný akcí, a proto jsem taky nic moc na blogu nestíhala.
I Velikonoce mě obešly velkým obloukem. Na co jsem se zmohla, byl beránek a dokonce i koupený. Příští rok to musím napravit. A jelikož je jaro, přišla na mě silná pylová epidemie aka alergie. Díky bohu za ty dny, kdy můžu být doma nenamalovaná.

Určitě jste si všimli, že máme nového člena rodiny. Vůbec to nebylo plánované, ale můj milý je tak starostlivý a chtěl, abych se už dál netrápila a pořídil mi jedno a půl měsíční králičí miminko. Pojmenovali jsme ho Amiigo, kterému zkráceně říkáme Amii.


5.4.
Poprvé jsem byla pozvaná na profesionální focení a musím říct, že to byla docela velká fuška, ale náramně jsem si to užila. Takže kdo hledá modelku na focení, tak mi může napsat :D Zaplatit můžete i knížkou :D . Zbytek fotek uvidíte na INSTAGRAMU. Jestli budete chtít, můžu udělat speciální článek s fotkami, tak mi dejte do komentu vědět.



8.4.
Konal se 3. Instameet, pro mě druhý a musím říct, že jsem si ho náramně užila! Zase jsem zažila něco nového a hlavně poznala nové věci. Velice kulturní zážitek. Více si můžete přečíst zde.

9.4.
Přijela do Prahy spisovatelka B.A. Paris. B.A. Paris napsala knihu " V pastí lží" a "Za zavřenými dveřmi". Na akci mě pozval Jakub společně s Albatros Média a musím říct, že to bylo krásně povedený! Jídla jsem se nabažila, a hlavně spisovatelka je příjemná ženská! Článek na tuhle akci můžete brzo očekávat.

15.4.
Získala jsem od Yoggies a od Terky lístky na veletrh For pets. Mohli jste tam najít všechno možné pro zvířátka, od granulí až  po různé doplňky. Já jsem našemu Amiimu pořídila  mašličku na
krk, misky na papání a trávu v květináči, kterou nechám vždy dorůst, aby ji zas mohl za pár dní sežrat.

24.4.
Byl další book's Calling club. Tentokrát s Petrou Soukupovou. Probírali jsme spolu její dvě knihy "Kdo zabil Snížka" a "Nejlepší pro všechny".
Petra Soukupová je tak moc upřímná, že si mě tím získala. Tyto dvě knihy určitě doporučuju přečíst.

27.4.
Přijela moje kamarádka, chodili jsme spolu na střední školu a oslavili jsme spolu narozeniny. Počasí se nám krásně vyvedlo a jsem ráda, že jsme je spolu mohly krásně v Praze oslavit.
Na zbytek fotek se můžete podívat tady.

29.4.
Konečně jsme byli v kine na Avaneger Infiniti war! A pane bože! Všem ho doporučuji! Měla jsem i depky a bylo mi smutno, kdo viděl tak mě chape !!

Tak takto vypadal můj duben, byl plný super akcí a zážitků! Už se těším, co mi přinese měsíc květen, kdo půjde na světy knih, tak se sním určitě ráda uvidím a prohodíme pár slov.
Užijte si začátek měsíce BOOKHOLÍCI.



Mějte se krásně.
Vaše C.



2 komentáře

  1. Tie fotky s balónikmi som ti už niekde chválila, a máš rozkošného zajačika :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.