Kdy to bude ???



Kdy to bude ??? Tak co, už ??? Už byste do toho mohli praštit !!! Tyto fráze jsou hitem loňského i tohoto roku. A já se ani nedivím proč, skoro každá kamarádka, se kterou jsem se v dětství bavila už měla nebo bude mít svatbu! A tak jsou lidi zvědaví, kdy i já s Tonym do toho už konečně taky praštíme.

Čas utíká jak voda a ani jsme si neuvědomili, že už za chvíli spolu budeme 7 let. Páááni, vůbec jsem netušila, že naše láska tak dlouho potrvá. Na začátku jsem si říkala "hmm, s ním budu tak maximálně 2 měsíce. Jsme oba strašně moc odlišný. A najednou to bylo 6 měsíců, rok, tři roky a teď? Pomalu se blížíme k číslu 10.

Samozřejmě, že chci svatbu. Konečně zažít TEN romantický večer kdy mě můj milý požádá o ruku a já vyslovím to svoje ANO. Pak mi nasadí prsten a na svatbě budu mít na sobě ty nejhezčí šaty.
Nedokážu se dočkat plánování kolem toho všeho.

Ale někdy si říkám proč to lidi tak hrotí?  Manželství je jen cár papíru. Následuje mnoho vyřizování a přebíráme zodpovědnost jeden za druhého. Na druhou stranu, co když otěhotním? Pro Vietnamce je nevhodné (nezkousnutelné - existuje to slovo?) mít dítě v nemanželském vztahu a už na tuty ne, když spolu dva chodí a přitom spolu i bydlí. No co už, s Tonym máme společné soužití  a svět se nezhroutil. Dítě zatím v plánu nemáme a myslím si, že to je prostě osobní věc daného páru, jak to v životě chce a bude mít. Nemyslíte?



Osobně si myslím, že je zbytečné někam chvátat. Hlavně, když to chci mít vše do puntíku dokonalé a podle mých představ. Nám momentálně stačí, že se oba máme furt rádi a naše láska je čím dál tím  větší a krásnější. Umíme se navzájem podporovat a posouvat toho druhého dál. V tom je pointa té lásky. Svatba už je jen třešnička na dortu toho všeho. Jsem nesmírně vděčná, že mám vedle sebe takovou velkou oporu, přijít k někomu a přitulit se, společně vařit a řešit problémy.

Tlak z venku je ale někdy těžko snesitelný a já si pak občas pokládám otázky. Proč? Co se mu vrtá hlavou? Dělám něco špatného, dělám toho málo? Domácí nudle do polévky mu nestačí, a pak se zarazím a uvědomím si, kde my dva jsme, co nám ještě chybí? A stejně svatba roku je teď ta Meganina a Prince Harryho...



Jednou prostě chci aby můj milý stál na konci mostu nebo kdekoliv jinde a měl v ruce tu nejmenší krabičku. Svatba je sen skoro každé dívky, od svatby jsem snila už jako malá. Sbírala jsem různé svatební pozvánky a představovala si svůj den. Ale uskutečnit to.. to chce hodně úsilí, plánování a taky peníze, co si budem nalhávat. Teď si chci užívat tu naší společnou cestu a uvidíme kam nás to zavede. Co vy? Taky milujete svatby jako já? Nebo je vám to zcela jedno, a až to přijde, tak to prostě přijde?

Mohu vám doporučit pár mých oblíbených filmů se svatební tématikou. Sex ve městě 1, Válka nevěst, 27 šatu, Holky na tahu, Svatební horečka, Bláznivá svatba a Komu jsme co udělali. Zvýrazněné filmy jsou moje oblíbené. Mojí oblíbenou reality show je pak WAGS! Možná vás taky navnadí na svatební horečku.

Mějte se krásně. 
Vaše C.

10 komentářů

  1. A pak se vezmete a místo toho budeš slýchat jenom: A co děti? Nejsi náhodou těhotná? Proč nepiješ alkohol? atd... Vždycky se něco najde :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :D Tyto otázky má teď moje provdaná kamarádka, takže vím co mě dalšího čeká :D

      Vymazat
    2. Ještě bych možná dodala, že svatba není jen o tom papíru a několika měsících vyměňování dokladů. Pro mě bylo důležité i to, že třeba když se něco stane, vím, že mi v nemocnici řeknou, jaký je stav, a nebudu muset čekat na tchyni, že můžu vyřizovat některé věci a že nezůstanu bez prostředků, kdyby došlo na nejhorší. A pak taky hypotéka a podobné radosti dospělých lidí :-D

      Vymazat
    3. To vyměňování dokladu chápu no :D Ještě, že máme s Tonym stejné příjmení takže o jednu práci postaráno :D Jinak hypotéka a společné finance to je taky naše radost :D

      Vymazat
  2. Moc pěkný článek :) S tím souhlasím :) Svatba je krásná věc a taky po ní určitě jednou toužím, ale není kam spěchat. Hlavní je vztah budovat, cítit se pořád milovaně a aby ten vztah byl jen hezčí a šťastnější :) To jdei bez cáru papírů. Ale miluji svatby, takže i jednou na to snad dojde :D Jinak krásné fotky, sluší vám to spolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak <3 Určitě tomu dojde, jen to fakt chce trpělivost a čas. Děkujeme <3

      Vymazat
  3. To je skvěle napsaný článek! Naprosto s tebou souhlasím...a moc vám to spolu sluší:). A co se týče těch filmů, tak já miluju Holky na tahu, to je prostě boží film:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi vám to pristane, gratulujem :) A nepočúvaj okolie. Milujte seba a robte podľa seba, vždy...iba na tom záleží :) Krásne fotky <3 Veľa šťastia <3

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc děkuji za tvůj krásný komentář, vážím si toho <3

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.