Svatební víkend v Českých Budějovicích



Na tento víkend jsem se moc těšila, jelikož na nás čekal víkend plný lásky v jiném městě. V Českých Budějovicích jsem byla naposledy, když jsem ještě chodila na základku. Celý víkend jsme měli s Tonym jen pro sebe a užívali si přítomnost toho druhého a nic jiného jsme neřešili!

Obřad a hostina byla  mimo město, asi tak 5 km. Vesnice byla taková krásná a klidná s nádhernou přírodou i rybníkem. Manželský obřad byl taky krásný a pro mě moc dojemný, ukápla mi i slzička a mám pocit, že jsem byla asi i jediná! Já jsem ale velký cíťa a všechno mě rozbrečí. Jsem ráda, že jsem na svatbě potkala i svojí kamarádku z dětství. Strávili jsme i s jejím přítelem hezký večer a povídali si u dobrého jídla.

Nevěstě  a ženichovi to moc slušelo a jsme rádi, že jsme mohli být v přítomnosti jejich lásky! Druhý den jsme se probudili v místním penzionu a jeli jsme s onou kamarádkou a jejím přítelem do města a dali si snídani přímo na náměstí, a poté si prošli město.
Byl to krásný a dokonalý víkend i proto, že nám přálo i počasí. Těsím se, až si zase s Tonym uděláme podobný výlet po Česku!








Okomentovat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.