Dubai aquarium & Underwater zoo


Konečně jsme v pořádku doleteli do Arabských Emirátů a jsem v Dubaii v krásném hotelu. Přileteli jsme kolem tří odpoledne a využili jsme místní taxi, které nás dovezlo na hotel. Zbytek dovolené budeme jezdit Ubrem nebo Taxíkem, jelikož nám to cenově vyjde skoro nastejno jako metro, které je tady mimochodem velmi moderní a plně automatizované tj. bez řidiče! Počasí je takové vlhké a je tu kolem 40 stupňů, já to zvládám, protože je to skoro jak ve Vietnamu. Osobně si myslím, že ve Vn je to horší.



Druhý den 21.8. nám na recepci zarezervovali prohlídku Dubai akvária a Underwater zoo. Akvárium se nachází v největším obchoďáku na světě - Dubai Mall. Zaplatili jsme si prohlídku Standard a myslím si, že je to cenově i zážitkově ideální. Chtěli jsme se i potápět se žraloky, ale jsem trochu nachlazená z klimatizace, která nás na každém kroku obklopuje.

Vždycky jsem se chtěla projít podvodním tunelem a pozorovat kolem sebe ryby všech druhů a dokonce žraloky! Byl to krásný zážitek!
Celý den jsme tedy strávili v mořském světě a prošli si obchoďák. Musím dodat, že mě ke konci dost bolely nohy, protože je Dubai Mall tak 5x větší než obchodní centrum Chodov v Praze.
Učitě všem doporučuji si Dubai Aquarium projít jestli do tohoto  města zavítáte! Užili jsme si mnoho srandy a viděli mnoho krásných zvířat. Srandovní byly plivací ryby a hlavně ti žraloci!


| šaty: Linky Shop | Kabelka: La Martina | sandále: H&M



Dubai Aquarium & Underwater Zoo














10 komentářů

  1. Výborný článek! Krásně si to tam užíváte. Teda 40 stupňů bych asi nedala, tak aspoň, že je to všude klimatizované :)
    Obchodní centrum Chodov mi už tak přijde obří, tak nechápu, že je něco ještě pětkrát větší :) Užijte si to tam a já se budu těšit na další článek a fotky! :) Krásnou středu přeji. :D

    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju !! <3 Já jsem na tyhle teploty vzyklá ale ve Vn si fakt myslí, že je to horší :D Ta klimatizace je moc silná :D Ještě jednou děkuju. Doufám, že sis středu taky užila :)

      Vymazat
  2. Tak to akvárium bych chtěla také zažít, je to můj sen už pár let a Dubai také. :) Moc pěkný článek.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ten sen splň! Je to krásný zážitek a Dubai je skvělá! <3

      Vymazat
  3. Tú teplotu tam by som úprimne asi nezvládla...a ani si to nechcem predstavovať :D Fotky krásne :) Vidieť zvieratká takto musí byť krásne :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se ze začátku taky dost bála :D Ale jsem ráda, že to tu zvládám :) Je to moc krásný! :)

      Vymazat
  4. Wow, to je úžasné! ♥ Mňa podmorský svet vždy nesmierne fascinoval a veľmi by som chcela niečo takéto zažiť! Veľmi ma láka to akvárium v Budapešti, no ak by som mala možnosť, aj sem by som sa určite išla pozrieť!
    Inak tie ružové šaty ti nesmierne pasujú ♥

    C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod mořský svět je fascinující! Tam bych se taky chtěla podívat! Voda je prostě kouzelná a doufám, že se mi podaří se potopět v kleci do oceánu :D Moc děkuji, jsou to moje nejmilejší šatičky <3

      Vymazat
  5. Nádhera. Upřímně Dubai mě nikdy nelákala nebo spíš jsem nejevila zájem, ale přečetla jsem si tvoje články a musím trochu dohnat. Vůbec to nevypadá špatně :O :) Děkuji za rozšíření obzorů. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš jakou jsi mi udělala radost s tvým komentářem a moc si ho vážím! Záleží na člověku co spíš preferuje, já miluji moderní města a teplé počasí a rozhodně bych Dubaj každému doporučila :) Ještě jednou děkuji.

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.