,, My máme rádi víno "


Víkend v Jižní Moravě, no nezní to dokonalé? Náš Back Office se rozhodl, že pojedeme na Teambuidlding! V sobotu jsme se všichni sešli ve firmě a hurá na cestu. Lepší společnost a řidiče jsme mít prostě nemohli! Cestu tam jsme si doslova užili, cestu zpět jsem celou prospala, ale to je jedno.

První zastávka byla klasicky u Mekáče, kde jsme si dali mcflurry, a pak pokračovali dál. Po dlouhé cestě jsme konečně dojeli co cíle. Na oběd jsme se stavili v restaurci Sojka & Spol. Já si dala rajčatovou polévku a domáci paštiku, která byla tak vynikajíci, že jsem na ní teď dostala ohromnnou chuť!

Po obědě jsme navštívili lom Janíčův vrch. Já si smočila jen nohy a seděla na břehu, protože se dost bojím těchto přírodních lomečků, ale voda byla čistá a lomeček byl fakt krásný!






Brejle: H&M | Baťůžek: od kamarádky | Šaty: Zara | Žabky: dekatlon


V 6. večer jsme se přesunuli na degustaci vín a to u pana Šebesty. Musím říct, že jsem si krásně pochutnala. Ochutnávali jsme od suchých vín až po ty sladké. Měli jsme tam i občerstvení k vínu, takže dokonalý večer u dobrého jídla s deckou v ruce. Já, milovnice sladkého vína jsem si dokonce zamilovala suché víno. Domů jsem si odnesla jednu flašku suchého Sauvignon z pozdního sběru z roku 2017 a nemůžu se dočkat jak si ho s Tončákem otevřu. Zbytek večera jsme zpívali a prokecali, zábava byla dokonalá! Dokonce jsme se dívali na oblohu plnou hvězd (Pražák to vždy ocení) a padaly nám hvězdy, jelikož byl víkend Perseidy. Tu noc jsem viděla jen jednu, ale za to byla moc krásná!

Už jste někdy byli na Moravě? Máte rádi víno ?





7 komentářů

  1. Máš prekrásne fotky! ♥ Inak takýto teambuilding by sa mi veľmi páčil... nie som síce nejaký extra milovník vína, no na Morave sa mi vždy nesmierne páčilo :))

    C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc krát děkuji :) Teambuilding byl moc super ♥. Morava je krásná :)

      Vymazat
  2. Vypadá to jako skvělý výlet! Hned bych si na Moravu taky zajela, jsem totiž velký fanda vína a krásné krajiny :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to super výlet :) Tak doufám, že si brzo uděláš výlet na Moravu a dáš si víno :) :D

      Vymazat
  3. Na Moravě jsem nikdy nebyla a velmi mě to mrzí. Navštívila jsem už tolik zemí, ale ty naše krásy docela opomíjím, takže si dávám za úkol více objevovat u nás <3 Morava je opravdu kouzelná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky napsáno, že musím navštívit více krásných míst u nás v Česku :) Určitě se na Moravu podívej <3

      Vymazat
  4. Fotky parádní, tak jako celý výlet. Víno s přítelkyní milujeme a proto se každoročně stavujeme do vinařství J. Stávek, kde si nakoupíme zásoby.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.