how can I say no to the RING


27.8.2018 jsme s Tonym slavili naše 7. výročí. Jsem ráda, že naše 7. Leté výročí vyšlo na naši dovolenou v Dubaji. My už výročí moc neprožíváme, ale vždy se zastavíme a říkáme si, jak to rychle uteklo a jsme rádi, že je naše Láska stále tak vzácná a krásná! Já vždycky ze srandy říkám ,,Je čas se rozejít!" A pak se tomu oba zasmějeme.
Tento den byl pro mě dokonalým a moc ráda bych se sním svámi o něm podělila!

Ráno začalo klasicky snídaní a opalováním u bezénu s An a Vítkem, pak jsme šli s Tonym na pokoj a dívali jsme se na film Listen to your Heart (Já samozřejmně brečela jako mimino).
Po filmu jsme se začali chystat na večeři do Italské 5-hvězdičkové restaurace Al Grissino. Měli jsme celou noční Dubai na dlani a přímo výhled na Burj Khalifu. Byl to dokonalý večer a zážitek.


Jídlo bylo perfetní! Jako předkrm jsme si dali marinovaného syrového losova v citrusech. Já si jako hlavní chod dala domácí Tagliolini s king krabem a Tony si dal Tagliolini s mořskými plody. Obojí bylo moc vynikající. Na dezert jsme už měli plný žaludek a chtěli jsme si ho dát později, ale obsluha byla tak netrpělivá a přinesla nám ho jako pozornost, že jsme si vybrali jejich podnik k oslavě našeho výročí.

Během dezertu jsme si s Tonym zrekapitulovali celý náš vztah a probírali jsme, kolik jsme toho oba obětovali a kolik nám to dalo úsilí, abychom byli tam kde zrovna jsme! Při povídání se mi Tony omlouval i děkoval. Já při té celé naší konverzaci musela zadržovat slzy. Najednou jsme se dostali k tomu, že společné plánování je strašně fajn, a že by rád zase plánoval něco velkého a já mu ze srandy řekla, jestli ne třeba svatbu? A najednou vytáhl malou červenou krabičku a zeptal se mě, zda si ho nechci vzít. Já v slzách jsem se ještě 100x ujišťovala, jestli to myslí vážně. Po 5. minutách mi už nasazoval ten nejkrásnější prstýnek.

Obsluha si toho hned všimla a přinesli nám chutné prosseco ke gratulaci. Pak jsme si zase povídali o tom, že Dubaj byl skvělý nápad, a že máme důvod se sem vrátit, přičemž jsme dojídali náš dokonalý dezert.

Zpátky na hotelu jsme to oslavili i s Vitkem a An! Jsem nesmírně ráda, že jsem se o tuhle radost mohla podělit i s nimi! Pak jsem hned psala Luli a volala ségře a mamce.
Teď si užívám pohled na můj dokonalý prsten a tímto článkem si vlastně rekapituluji náš den. Mějte se krásně candyholíci!









20 komentářů

  1. Oooooo, to je krásné :-) Moc gratuluji a navíc, když máte výročí na moje narozeniny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé! Tak to opožděně přeji všechno nejlepší <3 Děkuji <3 <3

      Vymazat
  2. Candyyyyyyy, to je krásný! Moc a moc gratuluji a přeji hodně štěstí do společného života!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Mám úplně husí kůži, to musela být romantika! Gratuluju, krásný prsten <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc děkuju za tvůj krásný komentář <3 Byl to nejkrásnější večer, ještě jednou děkuji <3

      Vymazat
  4. Moc a moc gratuluji! :3 Přeji vám mnoho štěstí do budoucna :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tomu říkám kámen :) opravdu povedené výročí, gratuluji. A přeji, abyste si svatbu i její přípravy moc užili.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny článok a ten prsteň? Proste wau! Gratulujem! :)
    Weirdhouse

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera, veľmi gratulujem!<3 Nech ste spolu vždy šťastní <3

    OdpovědětVymazat
  8. Júj, tak to je také krásne a rozprávkové a kúzelné!!! Veľmi sa s tebou teším a GRATULUJEM z celého srdiečka♥♥♥ Ach, ty budeš taká krásna nevesta, princezná! Joj, ja som z toho teraz tak trocha v rozpakoch, lebo to musí byť také nádherné a jednoducho, tá predstava o spoločnej budúcnosti a o tom, že založíte rodinu, kde bude plno lásky - to je ako sen♥ Ešte raz, veľká gratulácia a prajem všetko naj z toho najlepšieho! ^.^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo! Já se vždycky u tvéko komentu rozklepu a rádá ho tak čtu ! Děkuji za moc krásný komentář! Moc si toho vážím !!!!♥♥♥♥

      Vymazat
  9. To je tak úžasný článok! Ešte raz srdečne blahoželám!! ♥♥♥

    C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  10. zavidim! jednou taky chci byt pozadana v petihvezdickove restauraci xD jak jste navzdy happyyyy !!

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.