One month












Dnes je to přesně měsíc co mě Tončák požádal o ruku a je to moc krásný! Užívam si plánování a zařizování všech schůzek. Dneska jsme s Tonym vstávali brzo ráno, abychom šli na prohlídku jednoho krásného místa. Ze začátku jsem nic neočekávala, ale místo nás mile překvapilo, rovnou jsem měla schůzi i s koodinátorkou a spíš jsme řešily ty základní věci a ukazovala co by kde mohlo být.
Dnes je přesně 27.9. a možní místo svatby je fakt kouzelné, chvílemi jsem se i rozbrečela, s Tonym jsme se  doslova zamilovali. Říkám tohle číslo je pro nás fakt magické! Od Koodinátorky jsem dostala malinkou pozornost a to domácí  pralinky z jejich čokolatérie, nemůžu se dočkat jak je s Tonym ochutnáme.

Jelikož schůze byla brzo ráno, já si užívala podzimní práznou Prahu, byl to tak krásný klid, procházet se bez davů lidí.
Po schůzce jsem šla doprovodit svého snoubence do práce a já si dala snídani v krásné kavárně Phill's corner. Doma jsem si udělala podohlí u telky, uvařila si čaj a budu si číst.

Užijte si prodloužený víkend, já bych chtěla o víkednu do lesa na houby, tak doufám, že pár hříbků najdeme. Co budete dělat vy? 

8 komentářů

  1. Já ti to tak moc přeju! Ten prsten je nádherný...a to místo muselo být kouzelné, umím si to úplně představit:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aww moc moc děkuju za tvuj krásný komentář! Misto bylo moc kouzelnééé <3

      Vymazat
  2. To je tak hezké a kouzelné. :)
    Co jsem byla na houbách, tak určitě se něco najde. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluju a jsem za tebe moc ráda, těším se, až nám pomalu budeš ukazovat kousky jak plánování, tak pak samotný svatby! :)

    Karolína & Korea v Česku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, za tvůj krásný komentář <3 Rozhodně budu, jsem ráda, že vás tyto články baví <3

      Vymazat
  4. Jeee to je tak nádherný <3 Moc ti to přeju! A moc se těším, až nám o všem povíš víc a víc:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.