Wrap Up za léto 2018


Léto už nám pomalu odchází a přichází námi milovaný podzim. Kdo se taky těší na teplé kakao a čaje? Celý den v posteli a číst si? Já moc a už se toho nemůžu dočkat. Poslední sluneční dny si pořád snažím užívat.

Konečně pro vás přínáším další článek o knížkách. Knihy jsem trochu zanedbávala kvůli dovolené, zdravotním potížím a hlavně teď plánuju svatbu. No už nebudu okecávat a vrhnem se na ty krásky, které jsem v létě přečetla.
Jsem ráda, že je to mix knížek, které jsem si vybrala.



První přečtená kniha za léto je Dědina od Petry Dvořákové! Dostala jsem jí jako recenzák od Hostu a moc jsem se na knihu těšila! Kniha mě přenesla do dětství, kdy jsem prvních 10 let žila na vesnici. Trochu jsem se v ní ztrácela, ale čtení jsem si celkově úžívala. Recenzi najdete ZDE. 
4*/5


Další kousek je Nejdelší den Adama T. od Patricka Nesse. S Adamem prožijeme celý jeden den. Popravdě jsem čekala něco více Deep. Jestli by vás zajímal můj názor naní tak stačí KLIK.
3*/5*


První přečtená kniha v srpnu byla Je tohle Láska? od Holly Broune! A bože Holly Broune nezklamala!  Autorka se tento krát zaměřila na Alkoholizmus. Naše hlavní hrdnina poprve zažije lásku, ale uplně mimo Londýn. Na léto letí do USA za mamkou a doufá, že sní stráví super léto a získá odpovědi. Bohužel její máma jí nevěnuje ani vteřinku svého času. Recenze ZDE.
5*/5*


Cestou zpátky do Čech jsem si řekla, že musím  dočíst Cop od Laetita Colombani. Je to příběh o 3 silných ženách. První žena se snaží dostat pryč ze jedné části Indie, aby její dcera mohla žít lepší život a nemusela sbírat výkaly jako ona. Druhá je pracovitá a nezávislá žena. Bohužel jí najdou rakovinu. Třetí bojuje s krachem rodiného podniku a hledá cestu, aby mohla podnik jakkoliv zachránit. Brzo očekávejte můj názor na tuhle knihu.
 4*/5*


A poslední přečtená kniha je Bella Figura od Kamin Mohammadi. Tato kniha suprově ukončila léto! S hrdinkou prožijeme celý její rok. Naše hlavní hrdinka je spisovatelka a odjela do Itálie pro inspiraci a hlavně sebepoznáním! Jestli znáte knihu Jíst, meditovat a milovat, tak tohle je velmi podobné. Tuhle knihu jsem si užívala. Je Krásně napsaná a hlavně motivujíci! Brzo bude recenze.
4*/5*

Tak to byly knihy, které jsem za léto přečetla. Jsem ráda s výsledkem i s výběrem knih. Jaké knihy jste za léto přečetli vy? Jakou byste mi doporučili a zaujala vás poslední dobou nějaká?




12 komentářů

  1. Cop si plánuji přečíst, popravdě, cokoli co patří do edice Světové knihovny Odeon si chci přečíst. Pár knih už jsem z ní četla a velmi mě pohltily. :3
    Za léto jsem s knihami spokojená, přečetla jsem dva díly z Písně ledu a ohně. K tomu objevila skvělou knihu Dánská dívka. :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cop si rozhodně přečti <3 Jinak od Odeonu jsem četla hlavně Harukiho, jinak si Dánskou dívku užij! Film a knihu mám moc ráda <3

      Vymazat
  2. Ďakujem veľmi pekne za zaujímavé tipy! A je neuveriteľné, ako to leto rýchlo zbehlo ଘ(੭ˊᵕˋ)੭*

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem ti dala tipy na knihy <3 To máš pravdu :( Ale zas se těším na podzim a projdu si Prahu <3

      Vymazat
  3. Super tipy! Žádnou z knížek neznám, tak mám co číst :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda <3 Doufám, že se ti jedna znih zalíbí :)

      Vymazat
  4. Klobúk dolu... ja som sa tak veľmi chystala na čítanie od začiatku roka (!!), že som prečítala až jednu knihu (!!!) a som z toho tak strašne smutná a nešťastná, že to neviem ani vyjadriť :(

    C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedna kniha taky kniha♥ Ale určitě si najdi čas na čtení, je to hodně relaxační :) A z toho si nic nedělej :)

      Vymazat
  5. Výborný článek! :)
    Mně tedy přišlo, že jsi toho přes léto přečetla více :D Asi se mi to jen zdálo :)
    Je tohle láska? bych si moc ráda přečetla zní to opravdu skvěle. Jíst, milovat a žít po italsku mám doma. Jen se toho bojím, jelikož Jíst, meditovat a milovat jsem ani nedočetla na mě tam bylo hodně věcí kolem boha atd... Tak doufám, že tady o bohu atd... nic nebude. :)
    Měj se krásně :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé moc děkuju! Tvůj komentář mě moc potěšil <3
      No já zas si myslela, že jsem toho přečetla málo ale počet mě mile překvapil. Série Být holka je normální je fakt super moc doporučuji. Je to úplně jiná young-adult, kterou jsem doposuď četla :)

      Jíst, milovat a žít po Italsku si rozhodně přečti. Já jsem jíst, meditovat a milovat nečetla ale moc se mi líbil film neboj, nic duchodního a o meditaci tam není. Brzo vyjde recenze <3

      Měj se krásně!

      Vymazat
  6. Žádnou z knížek neznám, ale moc se mi zalíbila ta Jíst, milovat a žít po italsku, protože miluju Itálii a miluju všechno, co se jí týká :D Moc se těším na recenzi! :)

    Karolína & Korea v Česku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to jsem moc ráda, že tě tato kniha zaujala. Recenze už vyšla tak se na ní můžeš podívat :)

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.