Christmas present shopping


Dneska jsme měli v plánu, že si uděláme hezky den! Buhužel ne všechno, co si vždy naplánujeme je sluníčkové tak jak si představujeme.
Ráno začalo jako každá sobota, probudila jsem se do krásného chladného dne a venku padaly vločky. Vzala jsem si do ruky knihu, kterou jsem si večer odložila a ráno jí dočetla až dokonce. Pak se Tony probudil, já si šla vyčistit zuby a on mezitím udělal snídani. Po snídani jsem pouklidila a vrhla se na komiks Plutona.
Když jsem ho dočetla šla jsem připravit oběd a pak se chystat ven, nakupovat dárky.
Ano už bylo na čase. Tony nemá rád nával lidí, tak jsem vymyslela, že si nákupy zpříjmníme vánoční procházkou na Václaváku směr k Palladiu.
Miluju vánoční procházky po Praze, někdo tomu říká dobrovolná smrt, ale když si těch davů lidí nebudete všímat a nebudete se jimi upejpat, tak si uvědomíte tu krásu! Tony ale patří k těm, kteří si myslí, že jsou na světě sami a ostaní jsou pro ně jen chodíci mrtvoly honící se za dárky.
V půlce jsem už vycítila, že je čas fakt dokoupit dárky, které v palladiu potřebujeme a rychle domů. Měla jsem v plánu, že si někam sedneme, třeba do kavárny a probrat plány na svátky. Bohužel Tony už doslova vybouchnul a já na to neměla nervy ani náladu.

Teď sedím v kavárně sama a je mi líto toho, co se vůbec stalo. Oba jsme v tomhle úplně odlišní! Já Vánoce miluju a na tento svátek se každý rok těším, škoda, že ostatní v tom vidí jen peníze, co a kolik toho utratí za dárky a že je všude nával lidí.

Kde jsou ty časy, kdy je člověk šťastný z toho, že ty Vánoce vůbec máme. Možná žiju v iluzi, ale já si vždycky nakupování dárku a uklízení celého bytu užívala. Ani teď nemám napečený jediný plech cukroví a svět se z toho nezhroutí. Hold budeme mít jen jeden druh cukroví no.
Fakt hodně mne to mrzí, až se mi z toho chce brečet.
Teď aspoň mohu ukázat, že náš vztah není tak hladký a krásný, jak se každému zdá. No nic, hodím sem pár fotek z dnešního dne. Krásný třetí advetní víkend.


Kniha, kterou jsem za dnešek přečetla je Kavárna v Kodani a komiks Plutona.



Spíš jsme nakupovali v obchodech než v obchodním domě. Do Palládka jsme šli jen kvůli Datartu. 






8 komentářů

  1. Vánoční Praha je krásná! Já tam byla zrovna včera :) A ani mi nepřišlo, že je tam moc lidi :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásná, jsou lidi, kteří to strašně vnímají ten dav a naopak jsou lidi, kteří se jich nevšímá a už jsou zvyklí na to, že jsou to prostě součástí toho všeho :)

      Vymazat
  2. Moc hezké fotky :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotografie! :) Ja klasické nakupovanie s toľkým množstvom ľudí nemusím :D Riešim to výhradne cez internet ❄

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! <3 Chápu no, nakupování na internetu není nic pro mne :( Ale mimo Vánoc mi to zas nevadí :D

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.