My girls



Krásný pátek! Je to neuvěřitelné, ale zachvíli tu máme Vánoce a Nový rok! Poslední dva dny se to krásně sešlo, jelikož mi přijely z daleka dvě blízké kamarádky.

Ve středu jsem se viděla s bývalou spolubydlící, která odjela studovat do Ameriky. Sešli jsme se spolu u naší společné kamarádky B doma. Naposledy jsme se viděli, když B měla zásnuby, a to už je nějaký ten pátek. Bylo moc fajn být zase všechny tři pohromadě!

Předtím, než jsem se s holkama sešla, tak jsem navštívila knihkupectví oxford, kde byl vánoční sraz knihomolů. Najdete tam spoustu cizojazyčních knih. Anglištinu i ruštinu atd.

Ve čtvrtek jsem se viděla s L, která studuje v Berlíně. Byly jsme na obědě v korejské restauraci Mamy a prošli jsme si spolu Prahu. Ona mě pak vzala do krásné kavárny, kde jsem ještě nikdy nebyla, což mi přijde jako velká ostuda, když tu bydlím. Jmenuje se Café Louvre, jednou tam chci vzít Tončáka nebo svou ségru na čaj o páté.

V tentýž den, tedy včera jsem byla ještě na firemním vánočním večírku. Škooda, že nemám žádnou fotku. Dneska jdu dobalit dárky a načerpat energii, kterou jsem v posledních dnech vyčerpala na úřadech kvůli papírování, protože mám ráda, když začínám nový rok s novým štítem. Tak se mějte hezky!








Přidaná fotka z firemního večírku. 

2 komentáře

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.