CHARLOTTE CHEMISE




Konečně máme za oknem jaro v plné parádě a pomalu vítáme léto! 

Není nad ten pocit se ráno probouzet v teplé posteli, jednou nohou vyčuhující z pod peřiny a pohledem na sluneční paprsky prostupujícími pokojem!

Kdo mě zná, tak jistě ví, že si ráda potrpím na spaní v krásném setu nebo noční košilce. Do Bouxavenue přišlo Jaro jak se patří a s ním i ta nejkrásnější kolekce vůbec. Škála krásných pastelových barev, jednoduché střihy a kvalitní materiály. Do Boux chodím vždy s úsměvem a odcházím s ještě větším! Holky na prodejně jsou nehorázně milé a se vším vám poradí! Nikdy se mi nestalo, že jsem z butiku odešla zklamaná.

Tentokrát vyhrála noční košilka Charlotte z řady Chemise. Na první pohled vypadá něžně a krásně, moc se mi líbí krajkové detaily. Trochu mě odradila bavlna, jelikož mi je příjemnější spíš satén, ale když jsem si jí oblékla, ten pocit hebkosti... PANEBOŽE! Přírodní bavlna viskóza vás krásně pohladí na pokožce a hezčí pocit hebkosti při spaní prostě nezažijete. Zvýraznila mi i poprsí, které skoro nemám, takže láska na první pohled. Košilka se krásně doplňuje se župánkem či kimonem Harriet. 













4 komentáře

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.