Pročtené letní dny


Krásný záříjový den přeji! Jak jste si užili poslední teplé letní dny?

Musím říci, že srpen skončil mrknutím oka. Utekl tak rychle, že jsem se nestačila divit. V srpnu se toho stalo fakt hodně, konal se knihomolský piknik nebo jsem se na chvíli stala modelkou. Udělali jsme si i malý rodinný výlet do Budapešte a s T jsme oslavili 8. výročí.

Na blogu jsem nebyla moc aktivní, ale teď se mu budu zase věnovat. Chtěla bych udělat pár změň a začít s něčím novým. A taky si najít práci!

Co je ale hlavní podstata tohoto článku, jsou knihy, které jsem za srpen přečetla. Jdeme se na ně tedy podívat. Musím říct, že v těchto dnech málokdy čtu, protože jsem si fakt užívala přítomnosti a reality.


První kniha za srpen byla Mise Hygge. Kniha mě nemohla minout, protože tento žánr mám moc ráda. Hlavní hrdinka Chloe je válečnou reportérkou a je se sebou nespokojená. Proto se její šéf rozhodl, že potřebuje změnu a pošle jí do Dánska navštívit vesnici, která je nejšťastnější.

Jestli vás kniha zajímá víc, počkejte si na článek, kde se víc o této knize rozepíšu.


Spisovatelka Caroline Franc | Nakladatelství Jota | Hodnocení 3*/5*

Pak jsem si vzala do ruku novinku od booklabu. Tisíc dokonalých tónů. Tento příběh se mi moc líbil. Brzo bude v Tipech na knihy.

Hrdina Beck je klavírista, který ale hraní nenávidí. Jeho matka, které musí říkat Maestro, je velmi přísná a krutá. Nikdy nepoznal pravé přátele, nepoznal pravý život, protože každou chvíli jen trénuje a musí být dokonalý. Pal ale Beck pozná holku jménem August, která mu změní celý život.


Spisovatelka C. D. Drews | Nakladatelství Booklab | Hodnocení 4,5*/5*

Co by to bylo za léto, kdybych nenavštívila tábor. Já na táboře nikdy nebyla, ale aspoň si o tom můžu přečíst.

Vůbec jsem nečekala, že mě tento komiks bude bavit, a že mě tak chytne. Dost jsem se pobavila. Záleskoutky doporučuji všemi deseti.

Parta pěti holek, které mají rády dobrodružství každý den čelí novým úkolům. Vždycky je ale přepadnou nějaká monstra, nebo divný klučičí tábor.


Autorky Noelle Stevenson & Brooke A. Allen | Nakladatelství Paseka | Hodnocení 4*/5*

Na cestu do Budapeště jsem si vzala druhý díl z triologie Nespoustaný chaos a to Najdi odpověď. Tento díl se mi moc líbil. Byl napínavý od začátku až do konce. Zde si můžete přečíst první díl Naslouchej noži. O druhém dílu se taky někdy rozepíšu.


Autor Patrick Ness | Nakladatelství Booklab | Hodnocení 4,5*/5*

A jako poslední jsem přečetla mangu. Zaslíbená země nezemě 2. Tato manga začíná být mým velkým oblíbencem. První díl najdete zde.


Autor Kaiu Širaj | Nakladatelství Crew | Hodnocení 4*/5*


A to by bylo vše, tímto se loučím se srpnem a moc se těším na další příští rok. Jaké knihy jste za srpen přečetli vy? A jak si užíváte září? Mějte se krásně!







6 komentářů

  1. Pět knih to není tak špatné skore. Sama jsem přes léto přečetla daleko míň knih, než v ostatních měsících. Na Najdi odpověď se velmi těším. Snad se k ní brzy dostanu. Těším se na recenzi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, lepší něco než nic :D To je od tebe hezké, když se mi to povede, brzo recenzi vydám ♥

      Vymazat
  2. Všetky prečítané knihy sú napohľad krásne, niektoré poznám zo sociálnych sietí, niektoré nie. Hoci som nečítala ani jednu, určite si si čítanie užila :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Tisíc dokonalých tónů se hodně těším, tak snad mě nezklamou :D
    Marky (Books are my life...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se moc tato kniha líbila! Doporučuji! :) Brzo na ní vydám svůj názor :)

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.