Šest vran

Six of Crows
Autorka Leigh Bardugo Nakladatelství Fragment Překlad Julie Žemlová Rok vydání 2019|audiokniha
Hodnocení 4,5*/5*

Rušné a chaotické přístavní město Katterdam je proslulé tím, že se zde dá za peníze koupit úplně cokoliv. Šest zločinců spolu povede nebezpečnou misi , na které je čeká spoustu překážek a zvratů.

Kaz Brekker je vůdce skupiny, kterou musel dát dohromady, aby mohl splnit ten nejšílenější  úkol, za jehož splnění ho čekají neskutečné peníze, a to se neodmítá. Zločinecký tým čeká dlouhá a nebezpečná cesta do Ledového paláce, kam se jen tak někdo nedostane.

Členové skupiny jsou Griši NiniMatthiasInej, kterou jen tak někdo nechytne, Wylan je uprchlík a Jesper skvělý střelec. Jaká bude jejich týmová práce? Zvládnou zadaný úkol?

“The heart is an arrow. It demands aim to land true.”

Knihu jsem tentokrát nečetla, ale měla jsem možnost si jí poslechnout v audio verzi. Příběh jsem si náramně užila. Strašně moc mě bavilo pozorovat jejích vztahy a rivalitu, která mezi nimi panovala.

Každou jednotlivou postavu četl pokaždé někdo jiný a všechny hlasy do sebe  krásně zapadly. Z hudebního doprovodu jsem vždy měla husí kůži. 
Tady jsou jména všech interpretů: Marek Holý, Tereza Dočkalová, Matouš Ruml, Martin Finger, Veronika Kubařová a Michal Isteník

Můj favorit je určitě Kaz, je tajemný a i když se zdá, že je mu všechno lhostejné, tak není. Nejvíce mě ale bavilo poslouchat Ninu a Mattthiase. Jsem ráda, že jsem mohla poznat i jejích minulost a díky tomu jsem si je oblíbila ještě víc.

Doma mám i papírovou verzi a ta je vzhledově prostě krásná a jsou v ní mapy. Audio kniha je skvělá do auta, já jsem jí především poslouchala u vaření. Rozhodně vám ji doporučuji! Ten zážitek během poslechu byl úžasný! 

 




5 komentářů

  1. Šest vran jsem četla a musím říct, že paráda :) Bylo to skvělé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, nemůžu se dočkat, až se pustím do druhého dílu. :)

      Vymazat
  2. Hi dear! Thank you for sharing this wonderful post and thanks for the inspiration!

    You have a wonderful blog, so I am very happy to follow you through the GFC! I will be glad if you look at my blog :) If you wish, you can follow me, I will be infinitely grateful to you ♥♥♥

    https://nastyadeutsch.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Já audioknihu pomalu doposlouchávám a jsem nadšená. Myslím, že vybrali opravdu dobré herce, kteří hrdiny namluvili :-) Šest vran podruhé je stejně skvělý zážitek jako poprvé <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlasy se náramně povedly, díky nim mě to moc bavilo. Jsem ráda, že jsi nadšená :)

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.