Zaslíbená Země Nezemě 2&3

Yakusoku no Neverland
Scénář Kaiu Širaj Nakladatelství Crew Překlad Anna Křivánková Rok vydání 2019

Sirotčinec Grace Field House na první pohled nevypadá tak růžově, jak se zdá, žije tam přes 30 dětí s jednou vychovatelkou, které říkají Mamá a všichni jí mají nesmírně rádi. Ema, Norman a Ray ale brzy odhalí to nejděsivější tajemství, které se tam ukrývá.

První volume jsem si tak oblíbila, že jsem se nemohla dočkat, až se vrhnu na další. Tentokrát jsem přečetla druhý a třetí. A pane bože, každý další volume je čím dám tím lepší. 

V sirotčinci vyrůstá 30 dětí s jednou vychovatelkou, které říkají Mamá. Mamá se na první pohled zda moc milá, ale opak je bohužel pravdou. Ema, Norman a Ray  totiž odhalí děsivou pravdu. Více se dočtete tady. 

Jak jsem říkala, každý další  volume je napínavější a vždycky odhalíme další nečekanou věc. Četlo se to tak rychle, že jsem si vůbec neuvědomila, že jsem už na konci. 

Jestli si nechcete vyspoilerovat příběh, tak vám doporučuji teď přestat číst, ale budu se snažit, abych vám toho moc neřekla. Jestli jste první díl už četli a váháte zda pokračovat nebo ne, tak čtete dál. 

Ti nejchytřejší si po odhalení děsivých zvěrstev naplánují útěk ze sirotčince, ale Mamá jim bohužel překazí plány a přivolá si k sobě jako posilu sestru Krone, která je ještě více všímavá a nevypočitatelná než Mamá. Začne sledovat každý jejích krok. 

Cílem těch nejodvážnějších je osvobodit všechny děti, ale podaří se jim to? Čím více dětí se totiž dozvídá pravdu, tím těžší je jejich plán k útěku utajit.







Mangu zakoupíte po kliknutí loga.

6 komentářů

  1. Taky tuhle mangu čtu a zhltla jsem jí jedním dechem! Bylo to opravdu skvělé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! Já se nemůžu dočkat další díl mangy!

      Vymazat
  2. Kamarátka úplne zbožňuje mangy, tak jej pošlem tip :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  3. Zaslíbená Země Nezemě je skvělá série a já jsem moc zvědavá, jak vše bude pokračovat :-) Ten svět je tak zajímavý a já mám stále tolik otázek :D Už už se musíme pustit do 4.dílu!

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.