Listo pád

ListoPÁD nebo držko pád? 

V předchozích měsících jsem furt naříkala, že čas utíká jako voda. Listopad pro změnu utíkal pomalu, ale nikoliv v dobrém slova smyslu. Pro mě byl předchozí měsíc fakt dlouhý!

Nevím jestli to víte, ale na začátku měsíce...

jsem nastupovala do nové práce, kde to pro mě bylo všechno úplně nové. Nový systém, noví lidi a nová životní etapa. Je to poprvé, co pracuju na full-time, a až teď můžu říct, že se pomalu ale jistě vracím do normálních kolejí.

Všem, kteří rádi navštěvují můj blog bych chtěla moc poděkovat, že i při mé ne-aktivitě mě pořád navštěvujete a čtete. Nehorázně si toho vážím a ještě jednou děkuji!


V listopadu se toho nic moc nedělo. 

Z těch nervů a stresu jsem se spíš koukala na TV a Netflix. Narazili jsme na skvělý K-drama My country, the new age! Příběhově je to podobné Game of thrones, ale rozdíl je v tom, že tento seriál má v sobě více romantiky. Není to až tak moc drsný, takže komu nesedl GOT kvůli tomu, jak byl krvavý a plný násilností, tak My country je jemnější. Rozhodně zkuste první díl a uvidíte sami.

Pak jsem si zamilovala komediální seriál Workin' Moms, příběh matek, které jdou po mateřské hned do práce. Je inspirován skutečnými událostmi a reálným životem. Na doporučení Verči jsem si taky pustila seriál The Affair. Jedná se o drama plné podvádění a rodinných afér, je tam i nádech detektivního žánru. Za mě to je dost silný příběh, zaujal mě natolik, že jsem celou první sérii viděla za jediný víkend.

Možná vás nejvíce zajímá co jsem za listopad přečetla

Tentokrát vás zklamu. Za listopad jsem přečetla pouze jednu knihu, která měla jen 200 stran.
Knihu napsala Bianca Bellová a jmenuje se Mona. Četla jsem jí v rámci books calling clubu. Musím se vám přiznat, že mě tato kniha nezaujala a moc jsem nepochopila její pointu(pokud nějakou má?). Jen díky tomu, že jsem se viděla s autorkou, tak dám knize možná někdy druhou šanci a názor přehodnotím. Údajně je tam spoustu skrytých a zajímavých věcí a dost mě štve, že jsem si toho vůbec nevšimla...



Tak to byl můj měsíc. Chaotický, nervní, stresový. Na prosinec se ale nehorázně těším. Čas Vánoc! 

8 komentářů

  1. Jsem ráda, že se vracíš do normálních kolejí a pomalu si zvykáš na novou éru. Práce na full time je náročná ale člověk si brzy zvykne. Pořád lepší, než škola.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, začátky jsou vždycky nejhorší a jsem dokonce ráda, že mě ta práce jako taková baví :)

      I škola má něco do sebe :)

      Vymazat
  2. Ja idem v pondelok podpísať zmluvu do novej práce - síce na polovičný úväzok, ale aspoň niečo. Momentálne pracujem aj ako recepčná v malom rodinnom penzióne, takže tam si aspoň "ako-tak" oddýchnem. V tejto dobe je skutočne ťažké nájsť si prácu, ktorá ťa nielen zabaví, ale i uživí :/ Pomaly ale isto začínam taktiež pociťovať ťarchu "dospeláckeho" života a jeho nástrah už "skutočne" i napriek tomu, že som už odmalička bola akosi samostatnejšia a musela a mohla sa spoľahnúť viac-menej iba na seba. Pevne verím, že sa ti v novej práci bude páčiť a že sa tam rýchlo "zabývaš" :) ☁ ☂

    Blog de la Licorne * Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce jak se ti v nové práci líbí, já jsem do posuď pracovala na part-time a byla jsem spokojená. V Praze naopak máš hodně možností a hodně pozic ale záleží jak ti sedne kolektiv.

      Děkuji :)

      Vymazat
  3. Moc ti držím palce, aby se ti v nové práci líbilo ♥

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
  4. Aspoñ, že se blíží ty Vánoce a máme se na co těšit.
    Žádný ze zmíněných seriálů neznám, ale už delší dobu jsem na nic pořádně nekoukala, tak se není čemu divit, děkuju za tipy :)
    A doufám, že v nové práci se budeš mít dobře a vše půjde hladce, já tyhle začátky nejvíc nesnáším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Začátek byl nejhorší ale teď už je to lepší. Na Vánoce se nehorázně těším a nemůžu se dočkat volna ♥ Určitě se na jeden seriál podívej :)

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.