Vánoční nadílka


Na instagramu jsem se vás ptala jaký článek mám vydat dřív a všichni jste odhlasovali, že chcete vědět, co jsem dostala k Vánocům.

Jsem moc ráda, já články tohoto typu nejen ráda čtu, ale také píšu. Funguje to jako seznam dárků, kterým se můžete inspirovat třeba pro příště.

Tento rok jsem si spíš přála praktické dárky nebo něco, co bych využila i na nadcházející svatbě.
Ježíškovi moc děkuji, že byl tento rok štědrý a nadělil mi toho tolik, že nevím z čeho mám větší radost.

U nás je tradicí, že jídlo je nejlepší dar. Tentokrát jsme dostali zásobu klobás přímo z Maďarska.



Od té doby, kdy začala zima, jsem si chtěla koupit župan, sama jsem se ke koupi nikdy nedostala a furt jsem to oddalovala. Na Vánoce jsem ale pod stromečkem našla ten nejteplejší a nejhuňatější župan, jaký jsem kdy nosila. A doslova jsem se do něj zamilovala.


Radost mám také z aviváží, mamka se ptala, co mi doma dochází a já jsem jí vyjmenovala různé věci. Někdo si řekne "taková blbost", ale tyhle dárky jsou nejlepší, alespoň pro mě.


Do teď jsem si nechávala vlasy schnout jen tak, jinak jsem používala horkovzdušný hřeben, abych měla rovné vlasy. Dlouho jsem se fénům vyhýbala, protože se horkým vzduchem vlasy ničí. Na Štědrý den jsem však dostala fén, ve kterém se dá teplota vyfukovaného vzduchu nastavit. NEJLEPŠÍ VĚC NA SVĚTĚ.



Skvělý dárek pro nastávající nevěstu: mohu doporučit svatební diář nebo svatební album na fotky a vzkazy. Tento je minimalistický a dokonalý, skvěle se hodí k našemu konceptu svatby!



Tuhle knihu jsem dostala hodně dlouho před Vánoci, ale jako dárek má pro mě nehoráznou hodnotu.



Jsem milovnice očních stínů a paletek, mám jich doma strašně moc. Tato má neutrální barvy a tato kombinace barev patří k mým nejoblíbenějším. Budu ji používat především na cestování. Je malinkáa super skladná.


Dejte mi bonbóny a budu nejšťastnější člověk na této planetě.



Další paletka tentokrát od Colorpop. Ježíška musím pochválit. Obě paletky na oči jsou Cruelty-Free a z toho mám obrovskou radost. Tato kombinace je skvělá na jaro a léto, už se těším jak jí budu používat.



Nechápu jak jsem mohla žít bez této kosmetiky, už dlouho se vyhýbám značkám jako je Chanel, Lancome atd. Dlouho jsem hledala tělovou kosmetiku, aby voněla podle mého gusta, ale všechny veganské produkty voní po citrónech nebo jsou nehorázně sladké.

Rituals je přírodní kosmetika a voní božsky, tahle vůně je to pravé ořechové. Voní jak luxusní parfém a to já ráda. Strašně moc se mi líbí koncept této značky, získala si mou pozornost.

*

Tak to jsou dárky, které jsem od Ježíška dostala. Co vás zaujalo nejvíce? Darovali byste takové dárky? Doufám, že vám Ježíšek nadělil pod stromkem věci, které jste si opravdu přáli. Nezapomeňte se mi pochlubit taky, ať mám na příští rok co nakupovat, ráda se nechám inspirovat. Mějte se hezky!


21 komentářů

  1. Župan vyzerá najpohodlnejšie na svete. :) A pracie prostriedky by fakt potešili aj mňa, milujem prať! :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze županu mám obrovskou radost! Praní je super ale to žehlení už není tak zábavné :D

      Vymazat
  2. Ježiš to jsou super dárečky. Kosmetika a knihy, to je nejlepší kombinace! Přesně pro mě😀! Líbí se mi hodně ta Huda paletka, ačkoliv mám radši barevný paletky, hnědý moc ne-e. Ale věřím, že k tobě se hodí moc moc :)!

    Verča ze Ztracena v Praze | 5 ANIMOVANÝCH SERIÁLŮ, CO MĚ BA | NETFLIX

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, knihy a kosmetika, na tom není co zkazit, když je dáš někomu pod stromeček.
      Ta paletka je moc krásná, já jsem dříve byla hodně na růžové odstíní, teď preferuji hnědou. Děkuji! ♥

      Vymazat
  3. Dárky, které jsi dostala jsou skvělé! Já jsem dostala hlavně oblečení, řasenku, malou paletku stínů, kabelku, knižní tašku, knížky, Zápisník milovnice knih, zrcadlo a Funko pop.... měla jsem z toho neskutečnou radost, ale stejně mám nejradši dávání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, to jsou krásné dárky! Určitě se nechám inspirovat kabelkou! Přesně, není nic lepšího, když je daný člověk spokojený.

      Vymazat
  4. Krásné dárky jsi dostala! Župan miluju a nosím ho po každém koupání/sprchování. Už si to bez něj nedovedu představit. Věci do domácnosti jsem také dostala a velmi mě potěšili <3 Jinak jsem dostala spoustu krásných věcí, knih, Funko atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nechápu, jak jsem mohla bez županu být. Funko dárky jsou nejlepší ♥

      Vymazat
  5. Boží dárky ❤️ Župan vypadá úplně skvěle a příjemně. A jídlo a podobně k Vánocům miluju dostávat. ❤️ Letos jsem dostala čaje, mandlové sušenky, avokádový olej a rafaelo ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mňam čaje, ty miluju, minulý rok jsme dostali takovou zásobu, že je máme do teď. ♥

      Vymazat
  6. Wow teda to jsou nádherné dárky! Snad ani nedokážu říct, který se mi líbí víc:) Protože je fakt, že i aviváž je skvělá praktická věc, kterou bych také ocenila:)) A kosmetiku Rituals také naprosto zbožňuju, ty vůně jsou dechberoucí<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Ty u aviváži jsem se dost nasmála ale fakt jsem z toho měla radost a celou dobu je čuchala a objímala :D

      Nechápu jak jsem o této kosmetice nevěděla! Tu vůni naprosto miluju!

      Vymazat
  7. Třeba za tu aviváž či prací prášek bych byla ráda. Poslední dobou mám největší radost z praktických dárků, které můžu v bytě použít a tohle se hodí vždy! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono, když je člověk starší a bydlí sám, tak se přiklání spíš k praktickým dárkům. :D Je to skvělý dárek a vždycky se hodí. :D ♥

      Vymazat
  8. Z fotografií to vypadá, že jsi zažila hodně pohodové Vánoce. Jak vidím tu fotku v županu, hned bych se do něj zabalila. Vypadá moc pohodlně! :) Z tvých dárku mě ale úplně nejvíce zaujaly ty paletky očních stínů a praktický dárek v podobě aviváže. :D ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tyhle Vánoce bych si klidně zopakovala :D Ze županu mám obrovskou radost, cítím se v něm jako medvídek :D Aviváže jsou Topka minulých Vánoc.

      All about Candys life

      Vymazat
  9. Jee, to jsou krásné dárečky. Moc se mi líbí i ty praktické! A také jsem milovník paletek a stínů, ale letos jsem odolala a i příteli říkala, ať paletky nekupuje, že musím něco spotřebovat, jinak to snad ani nezvládnu spotřebovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letos jsem si taky řekla, že co do spotřebuji to si koupím. Tyhle barvy paletek nemám takže co neplatí :D

      Jsem moc ráda, že se dárky líbí. :)

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.