První máj




Krásný první Máj, jak jste si užili tento zamilovaný den? Dneska jsme se rozhodli, že půjdeme po dlouhé době ven. Přátele mi říkali, že jsou pražské ulice prázdné, a že máme využít situace a projít se, dokud tu není moc turistů.

Během procházky najednou T. řekl, že půjdeme na šlapadla, já je zbožňuji, tak jsem nezaváhala a s nápadem jsem hned souhlasila. Šlapadel bylo na řece málo, takže jsme nemuseli každou chvíli dávat pozor, abychom se s někým nesrazili a mohli se kochat okolím.

Pak jsme šli na Karlův most. Most nebyl plný, ale lidi tam byli. Po chvíli jsem ale měla skleslou náladu, protože jedna paní si tam začala stěžovat, že tu jsou cizinci a přitom se na nás hnusně koukala. Myslela si, že jí nerozumím, tak pokračovala, že proč jsme se nevrátili do Asie a zůstali jsme tu. Dost mě to naštvalo, tak jsem jí řekla, že nejsem žádný cizinec a můžu si ve městě projít K. most kolikrát se mi zachce.

Dali jsem si taky první letošní zmrzlinu s příchutí borůvky a manga. Chtěla jsem se jít podívat na naše místo, kde bude svatba, ale paní mi tak zkazila náladu, že jsem pak už nechtěla a jen tak jsme se procházeli.

Uličky byly poměrně prázdné. A my jsme si užívali ten klid.
Už jsme doma a pomalu začnu dělat večeři, číst si a koukneme na sérii The Good doctor, momentálně náš nejoblíbenější seriál.

Mějte se krásně!




20 komentářů

  1. My sme prvý máj strávili prechádzkou v prírode medzi krásnou žltou repkou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezké! Být mezi žlutou řepou je hezké, bylo by hezčí, kdy neexistovala alergie :D

      Vymazat
  2. Hele a jak se žije krásnejm lidem, jako seš ty? Není to náhodou někdy otravný, Candy❤? Moc moc ti to sluší. Jsem ráda, že jste si užili šlapadla, já nědělala nic. Nikoho nemám a nikam moc nechodím radši. Zatím😁. Jediný, co jsem udělala, že jsem zašla do Pepca a koupila nějaké domácí doplňky.

    Jinak ta bába, co měla kecy, je úplně pitomá. Asi si myslí, že když je bílá, tak má právo lidem nadávat. To je fakt omezený chování a naprosto ho nechápu. Ale to je takovej určitej typ lidí. Ti jsou fakt vymletí. Tak to vůůůbec neřeš. A je super, že jsi se ozvala. To musela docela čumět!

    Verča ze Ztracena v Praze | Mám vyjít z karantény jako super člověk? | ÚVAHA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo. Ale to jsou jen střípky mého života a neboj, ne každý den je takto růžový. Ale víš ty co, nákup v pepcu do domácnosti ti jednoznačně závidím! :D

      Moc děkuji za tvůj komentář ♥

      Vymazat
  3. Tak to ste mali krásny prvý máj. Tieto šlapadlá v Prahe vám strašne závidím. Kiež by bolo niečo také aj u nás na Dunaji.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že nemáte šlapadla, díky tomuhle jsem si Prahu nehorázně zamilovala. Miluju být v blízkosti vody, i když je špinavá ale je to relaxující a je boží sledovat ten výhled ♥

      Snad to u vás někdo zařídí :)

      Vymazat
  4. Babka jedna rasistická! to je hrozný tohle :-( ale dobře, že ses ozvala, že si to příště rozmyslí. Na šlapadlech jsem nikdy nebyla a je super, že nakonec počasí vyšlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to hrozná babka, zkazila mi náladu. Tak někdy půjdeme ♥

      Vymazat
  5. Lidi jako byla ta ženská vyloženě nesnášim. Kdyby se radši starala o sebe a o výhled na Prahu, když už má to štěstí, že v ní je a je zdravá. Je moc dobře, že ses ozvala, tihle lidi potřebují usměrnit. Zmrzlinu s příchutí borůvky a manga bych si taky dala :D Jo a mimochodem, moc ti to sluší <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, že paní přijela do Prahy a využít tu možnost, že tu nikdo není. Ale na 1. Máj kor, když byl prodloužený víkend měla tušit, že lidi půjdou ven.

      Já jsem taky ráda, že jsem se ozvala, propříště bude vědět, co říkat na veřejnosti.

      Moc děkuji! Jsi moc hodná ♥

      Vymazat
  6. Moc mě mrzí, že ta paní na mostě měla k vám takové kecy.. Já nikdy nedokážu pochopit, že si to ty lidi nedokážou odpustit a mají potřebu takovýhle hnusný věci vypouštět z pusy.. Myslet si může každý co chce, ale přijde mi, že čím dál tím víc lidem chybí "filtr" toho, co ještě říct nahlas a co už ne :/ Ale doufám, že už ses z toho oklepala a nic si z toho neděláš ♥ Mně v podobných situacích vždycky pomáhá si říct, že to ten druhý člověk má problém sám se sebou a je mi jich vlastně ve výsledku líto..
    Ale i přes to doufám, že jste si první máj užili ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tvůj komentář Domi! Oklepala jsem se a pak si užívala, prázdné Prahy. ♥

      Vymazat
  7. Krásné fotky, určitě jste si to užili! :-) My první Máj také oslavili procházkou, vydali jsme se na Stvořidla k řece Sázavě. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ano užili. To je krásné, že jste taky první Máj oslavili procházkou :)

      Vymazat
  8. Moc krásné fotky, květen a první máj si vždycky na maximum užívám! Je to nádherné období. :))

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné fotky! :) Ja som prvý máj strávila na chate s rodinou :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Jé, tak to jste si užili krásný společný první Máj ♥

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.