ETA Fenité - Face cleaning


Mým hlavním předsevzetím v tomto roce bylo, že se chci důkladně starat o svou pleť. Dodržovat skin-care rutinu a hlavně nepolevit!

Co mi nejvíce chybělo, byl kartáček na obličej, poslední dobou jsem hodně přemýšlela o koupi, chtěla jsem něco ze silikonu, jelikož mi nevyhovovaly kartáčky se štětinkami.

Od Holime.cz jsem dostala na vyzkoušení sonický kartáček od ETA Fenité, který odstraňuje make-up a nečistoty a díky jemné dvouminutové vibraci se prokrví obličej. 
Kartáček mi především zkrátí čas v koupelně a nemusím se bát, že mi zůstanou hluboké nečistoty. 



Co udělám je to, že si prvně s čisticím gelem opláchnu obličej, odlíčím se a pak si na kartáček nanesu gel a začnu s ním projíždět pleť. Dvě minuty vycházejí tak, že to jedno místo projedu dvakrát.
Opláchnu se, a s čistým kartáčkem s vodou obličej projedu ještě jednou, ale už bez vibrace, díky tomuto kroku si sem jistá, že si odstraním zbytek gelu. 

Skoro po jednom měsíci zkoušení cítím, že je moje pleť pevná a zářivá. Moje skin-care rutina konečně přináší své ovoce.

Jestli uvažujete o čistícím kartáčku na obličej, který dobře funguje, rozhodně doporučuji. Především se mi líbí cena, která není předražená. A co nesmí chybět ve vaší skin-care rutině? Napište mi bez čeho se nedokážete obejít vy!

6 komentářů

  1. Ja milujem čistiace kefky na pleť! Dodávajú mi akýsi pocit spa alebo wellnesu doma ♥ ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím si vyhledat co to je, abych to také mohla vyzkoušet :)

      Vymazat
  2. bez čeho vím, že se už v péči o pleť nechci obejít, je čistící maska od Mauli Rituals. úžasná věc, o které se chystám v následujících týdnech či měsících psát recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po masce se podívám, já produkty od Rituals mám moc ráda, tak věřím, že se neobejdeš :)

      Vymazat
  3. U mě rozhodně nesmí chybět maska, nebo gel na čištění pleti a krémy, když je pleť zrovna hodně vysušená, abych jí mohla dopřát pořádnou péči :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masky jsou skvělé na vysušenou pleť. Ale nejdůležitější je vždycky ranní a večerní hydratace :)

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.