Korean beauty time


Dneska tu pro vás mám tip na korejské masky a produkt na oči. 

Co se týče masek a pečující produkty na obličej, tak já je miluji a nedokážu se bez nich obejít. 
Jako první jsem dostala na vyzkoušení Green Tea Seed Eye & Face Ball od značky Innisfree. Poslední dobou jsem bojovala s kruhy pod očima a kvůli alergii jsem měla každé ráno nateklá víčka. Kovová kulička, která chladí, mi pomohla, aby se mi víčka zklidnila a já se mohla začít líčit. 

Je to skvělý pomocník i na večer, produkt jsem používala na celý obličej, hlavně na spánky, když mi po celém dni bolela hlava. Díky extraktu a oleji z Jeju Green tea je pleť hydratovaná a vyživená.  Tento FaceBall je od teď můj top 1 must have. 



Masky, které jsem dostala k vyzkoušení, jsou také od značky Innisfree. Vyzkoušela jsem Green Tea, Aloe a ManukaHoney. Co musím pochválit je vůně, která je velmi příjemná a není parfemovaná. Nejvíc jsem si oblíbila medovou, jelikož se mi zdála hodně vyživující a hydratační. Já mám celkově produkty s medem moc ráda! Green Tea a Aloe  jsou určené na uklidnění pleti, ty jsem používala po těžkém make-upu nebo po důkladném čištění pleti. 

Mám radost, že máme konečně v Česku cenově dostupné korejské produkty. Produkty si můžete koupit na Skin.recipe. Kromě pečující kosmetiky tam najdete i dekorativní kosmetiku a spoustu dalších produktů. Momentálně mají nové letní produkty, tak se určitě běžte podívat. 


10 komentářů

  1. Plátenkové masky nemôžu v mojej zbierke nikdy chýbať! Mám ich snáď desiatky, haha ♥ Najlepšie sú trošku studené s chladničky, keďže zmierňujú aj opuchy ♥ Parádna recenzia! Po tom rolleri už som pokukovala :-)❤

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, já je v ledničce neskladuji, jelikož nemám ráda, jak moc je to studené ale dam ji jen tam třeba na 5 minut a to mi bohatě stačí. Moc děkuji, vážím si toho ♥

      Vymazat
  2. Látkové masky som ešte nikdy neskúšala ale zákazníčky si ich veľmi pochvaľujú. Chcela by som ich raz skúsiť.

    CHLAPEC ALEBO DIEVČA? BUDE TO 5 CHLAPČEK?

    OdpovědětVymazat
  3. zajímavé produkty :) určitě též vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty masky mě zaujaly, vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Masky vypadají vážně super, věřím, že plní svojí funkci tak, jak mají. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.