Přítomnost





Nedávno jsem dávala na instastories, jestli umíte žít v přítomnosti, ti co mi dali ano, mi pak napsali pod dalším stories, že mám pravdu. Že si pletou budoucnost mezi zkreslenou budoucností a že se trápí, že nemají život jako tento člověk a nebo jako nástěnku na pinterestu.  

Žít v přítomnosti je těžké. Sama to neumím ale snažím se. Snažím si užít každý den s člověkem, kterého mám ráda. Snažím se, aby ten den nepřišel vniveč. I přesto jak moc těžké to je... vyjít z postele a čelit s dalšímu dnu. 
Všem (nám) držím palce. 
#holkacomalemskoncilavbohnicich

18 komentářů

  1. Souhlasím. Také se snažím, ale je to opravdu náročné.
    Musím ti říci, že jsi krásná! Ty fotky, nemám slov <3

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. Veľká pravda.
    Inak prekrásne fotky, wau!

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes je doba hrozně rychlá a každý myslí hlavně na budoucnost, ale podle mě je také důležité umět žít přítomností a snažím se o to každý den. :) Krásné fotky, sluší ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Niekedy to môže byť pomerne ťažké. Ja toho mám zrazu akosi veľa, povinnosti sa mi iba kopia a neviem, čo skôr. A keď večer zaspávam, unavená a vyčerpaná, tak mám pocit, že som si deň vôbec neužila. Leto sa blíži ku koncu, a i keď sa teším na jeseň, tak som si teplé počasie a slnko vôbec neužila. Musím opäť trochu spomaliť a vychutnávať si každý jeden moment 🥰
    A krásne fotky, veľmi ti to pristane!

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "FEELING UNMOTIVATED"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hlavně o organizaci a prioritám. Já si třeba myslela, že moje priorita je tohle a zapomínala jsem na to nejdůležitější, pak se stane to, že ti to ze života zmizí a uvědomíš si to ...

      A děkuji ♥

      Vymazat
  5. Naprosto to chápu, také to tak mám. Každodenní snaha, která nějaký den může přijít vniveč, ale většinu dní rozhodně ne. Držím ti palce zrovna tak :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný outfit. Moc ti to sluší.
    Jinak také se to učím. A chci se to naučit co nejvíc. ALe ta budoucnost člověka tak láká a mate, že je to vážně těžké. A jako kdybychom všechno dělali jen a jen pro ni. A to je špatně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ♥

      Člověk ať má vizi, ať si jde za svoje sny, které chce ale jestli mu to neděla dobře a furt se trápí a nemyslí na svůj současný život... bude pak za pár let šťastný?

      Tohle je strašně tenká hranice...

      Vymazat
  7. Moc hezké fotky ♥ Já nikdy neuměla pořádně žít v přítomnosti jako melancholický introvert, každopádně, kdo to umí, tomu tak trošku závidím, jelikož jinak je to docela dost psychický boj se sebou samotnou, aby člověk byl spokojený, pozitivní a vyrovnaný, je třeba právě umět žít hlavně momentem a v přítomnosti...


    Melissa H.
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že málokdo umí doopravdy žít přítomností. Je to těžké. Máme kolem sebe tolik podnětů k pochybnostem, že je těžké se vyhnout plánování a vykreslování si růžové budoucnosti. Na tom by sice nebylo nic špatného, kdybychom na tom tak nelpěli a pak nebyli zklamaní, že to je vlastně trochu jinak. Já se učím žít přítomností. Protože mi došlo, že je zbytečné se trápit něčím, co je z daleké budoucnosti, když nemůžu vědět, jestli se do té doby něco nezmění :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
  9. Vždy som si myslela, že v prítomnosti žijem. Ale potom som sa o to začala viac zaujímať a prišla som na to, že to tak nie je. Je to náročné a vždy ma niečo núti o sebe pochybovať. Ale chcem na sebe pracovať a byť lepšou verziou seba. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žít v přítomnosti je opravdu těžké ale když si to člověk uvědomí. Bude už konečně šťastný a vážit si toho co má :) ♥

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.