Memories

Poslední dobou jsem si oblíbila starou klasiku, a tou jsou vyvolané fotky. Není nad to je přebírat a zakládat si je do alba, připomínat si krásné chvilky, které jsme prožili. 

Miluji, že je zarámovaná fotka první věc, kterou uvidím, když vstanu a poslední věc, když jdu spát. Uvědomím si, že se daný okamžik stal, nikdo mi ho nesebere a rázem je všechno v pořádku. Vyvolané fotky v sobě mají krásné kouzlo, které v člověku umí vyvolat klid a nesou v sobě krásný příběh, na který nechceme zapomenout.

Tento rok není vůbec podle mého očekávání, ale pár hezkých chvil tu je. Chvíle, které jsem si užívala a chvíle, na které budu ráda vzpomínat. A proto jsem se rozhodla, že si je zvěčním.


Díky webové stránce Tiskařík.cz jsem si nechala udělat obrovský 60x40 fotoobraz, který si pověsím na zeď a bude mi vždy na očích, připomínat mi, jaké to je milovat a mít někoho rád. Dále jsem si vyvolala fotografie ve velikosti  20x30, které si dám do rámečku a časem si je pověsím na chodbu. Chci si vytvořit takovou stěnu vzpomínek. 

Kvalita obrazu a fotek jsou úžasné, musím pochválit papír, který je pevný. Barvy jsou syté a odpovídají originálu. Obraz je napnutý a silně připevněný ke dřevu. Všechno se zdá ostré, nemůžu najít jedinou chybičku.

V Tiskaříku se navíc jednoduše pracuje, zkusila jsem si vytvořit fotoknihu, na výběr jich je spousta. Můžete si přetáhnout tolik fotek, kolik budete chtít a sami si to uspořádat a pohrát si. Záleží jen na vaší fantazii. Skvělý dárek může být i kalendář pro celou rodinu, či hrneček nebo pexeso.























13 komentářů

  1. To je neskutečná nádhera ♥
    Já plánuji příteli dát k Vánocům pexeso právě z této stránky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to je hezký, tyto osobní dárky mám nejraději ♥

      Vymazat
  2. Vyvolané fotografie majú svoje čaro ♥ Doteraz sa pristihnem, že si pozerám neraz tie staré, zo svojho detstva ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, teď jsem byla nedávno u mamky a pokaždé, když jsem u ní, tak si prohlížím naše fotoalba :) ♥

      Vymazat
  3. To je nádhera! Fotky se moc povedly a i obraz na zeď nemá chybu. :))

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá krásně, nádherná vzpomínka :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotografie <3 Tiež uprednostňujem tlačenú formu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty fotky jsou tak nádherné! <3 Já mám každoroční tradici, že nechávám fotky z celého roku vyvolat na Vánoce :)
    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělý nápad, asi si je taky budu každý rok vyvolávat ♥

      Vymazat
  7. Taky miluju vyvolané fotky.. Asi minulý rok jsem si pořídila album a začala je vyvolávat. Občas si pak vezmu album do ruky a fotky si prohlížím. :)) I když ty fotky už mám tolik okoukané... :D hlavně, když většinu mám třeba na instagramu.. ale je to hezká vzpomínka do budoucna.. Až si vezmu alba do ruky třeba za deset dvacet let, bude to zajímavé.. :)
    A tyto fotky jsou krásné! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, taky jsem si nedávno pořídila album a radši si prohlížím v něm než na instagramu a buďme upřímný, instragram je jedna velká nereálná bublina.

      Je to krásná vzpomínka ♥

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.