Na skok do Japonska




Japonsko je země, která mě láká už dlouhou dobu. Líbí se mi jejich technologická vyspělost, kultura i jídlo. Určitě se tam jednou podívám. 

Na začátku roku jsme si s manželem vypsali body, které tento rok hodláme splnit. Jsme realisti, takže návštěva Japonska na letošním seznamu ještě není. 

Jeden z bodů byl, že si zútulníme byt

Nedávno mě oslovila milá Sabča, zda bych neměla zájem o plakáty z Poster Store. Byla jsem nadšená a hned jí psala, že mi píše v tu pravou chvíli. Tomu říkám, síla vesmíru. 

Po nekonečném koukání a zkoumání jsem vůbec nevěděla, jaké obrazy si vybrat a jak je nakombinovat. Především jsem chtěla, aby pro nás měly význam. Pak jsem v kategorii novinky  narazila na krásné plakáty s krajiny Japonska. To bylo ONO!

Proč jsem si vybrala zrovna Japonsko

Především je to vysněná země mého manžela, vždycky básnil o tom, jak by se chtěl na pár měsíců vypařit do Japonska a užívat si tam horkých pramenů, chillovat na pláži Fudžísawa, vidět brány Torii a užívat si street food, který oba milujeme. Za mě chci vidět rozkvetlé Sakury, navštívit město srnek Nara a dát si pravý japonský Ramen. 

Díky obrazům, které vidíme na popraskané zdi, máme pocit, že se nám tento sen brzo splní. Je to takový náš velký společný vision board.

Dost mě překvapilo, že se plakáty vytiskly na tvrdý matný papír, a ne na lesklý. Když jsou teď ale v rámečku, vypadají dobře. Co se týče barev, ty odpovídají eshopu. Obrazy mám v rozměrech 50x70, 30x40 a 21x30 a ke každému jsem si vybrala zlatý rámeček. Je lehounký a má akrylové sklo, které je z obou stran chráněno fólií. Na výběr máte dřevěné, kovové, dřevěné nebo poster hanger,

Obrazy našemu bytu přidaly na útulnosti. Rozhodně to za mě nebude naposled, co mi od nich na stěně visí. Zde mám pro vás 35%. slevový kód: candy35, kód platí od 29. 4. - 31. 5. 2020

(neplatí pro kategorii Kolekce umělců a neplatí pro rámečky) 

Nelze kombinovat s jinými slevovými kampaněmi.





22 komentářů

  1. Vybrala si si nádherne plagáty. A aj všetko to k sebe krásne pasuje. Nad zútulnením domu uvažujem aj ja, hlavne čo sa týka aj tebou spomínaných obrazov, pretože steny mám pomerne holé. A tie fotky, och si prekrásna ♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si na stěny něco dej, vypadá to krásně a útulně. A moc děkuji ♥

      Vymazat
  2. Ta poslední fotka, wau!
    Moc krásně jsi vybrala, když to má člověk na očích, pořád na to myslí a vesmír pracuje na tom, aby se to uskutečnilo!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty máš vždy tie najkrajšie fotky, prisahám! Kebyže idem na návštevu, Vaše steny ostanú prázdne :-)))) :D 🌸

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahaha, tvůj komentář mě pobavil :D
      Jsem moc ráda, že se ti moje fotky líbí ♥

      Vymazat
  4. To jsou nádherné obrazy, působí na mě uklidňujícím dojmem. Do Japonska jsem se vždy toužila podívat, tak snad se mi to jednou splní. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce, ať se ti návštěva Japonska povede ♥

      Vymazat
  5. Vybrala jsi krásné plakáty. :) Taky mě oslovila a byla jsem radostí bez sebe, protože den předtím jsem se na jejich stránky dívala. Už se těším až mi prijdou.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se těšit na tvůj článek a jsem zvědavá jaké obrazy sis vybrala :)

      Vymazat
  6. To je krásný, hned to vypadá útulněji! A zároveň je to takové jednoduché. :-)
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, máme pocit útulna a když přijde návštěva tak se jim to moc líbí. :)

      Vymazat
  7. Japonsko je krásné :) Také jsem se tam chtěla podívat, ale nějak se priority mění, už i vzhledem covidu... i tak v budoucnu... snad někdy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. věřím, že se lidem priority mění a pak to jde do pozadí. My upřímně taky nevíme, kdy přesně do Japonska pojedeme ale jednou určitě ♥
      Držím place ♥

      Vymazat
  8. Za prvé naprosto nechápu, že dokážeš vyfotit tak dokonalý fotky. Vždycky se jen kochám a až pak čtu text.
    A za druhé zútulňování bytu máme taky na programu s přítelem. Hlavně tedy proto, že je to byt po prarodičích a je tu ještě horda práce. Ale docela mě to baví. Jen ty ceny. :D
    Jinak sis vybrala naprosto dokonalé plakáty! Japonsko je krásné. Já se tam rozhodně chci také podívat. Přítelkyně taťky tam byla a říkala, že to stálo za to a ještě se tam chce vrátit. :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tvůj krásná komentář, když jsem viděla upozornění v mailu trochu jsem se lekla :D Moc si vážím toho, že se ti moje fotky líbí ♥

      Zútulňováni bytu je strašně super, ty ceny chápu no, ale věřím, že budete kreativní.

      Jé tak to musel být krásný zážitek, když se tam chce ještě jednou podívat. :)

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.