Vision board, druhá šance

 

Tento článek měl vyjít před měsícem, ale únor byl krátký, hektický, ale především krásný. Na instagramu jsem se vás ptala, jestli má smysl ještě článek publikovat. Dali jste ano, a tak je tady.

Už je to dávno, kdy jsem poprvé viděla dokument The Secret a vytvořila si na základce svůj první vision board, na kterém jsem měla obrázky typu BMW, vily na pláži, miliardy na bankovním účtě apod.

Taková nástěnka mi visela na dveřích asi do střední. Pak jsem se na to vyprdla, protože jsem nebydlela v žádné vile ani neřídila BMW. Asi těžko, když jsem neměla ani řidičák. Když si na to teď zpětně vzpomenu, tak první jízda hned po dodělání řidičáku sice byla v BMW, ale od mého táty. To bylo poprvé a naposled. Pak už to bylo jen automatem se slabším motorem, hahaha. 


Tehdy jsem se na vision board vykašlala, ale i tak jsem si aspoň jednou za rok pustila The Secret. Místo vision boardu jsem začala meditovat a psát si afirmace. O tom ale někdy příště. 


Na začátku roku 2021 se ve mně ale něco zlomilo a změnilo. Konečně jsem pochopila ten pravý význam mého oblíbeného dokumentu. Šla jsem teda na Pinterest a začala si zase dávat dohromady nástěnku vizí a přání. Tentokrát jsem si na ni ale připnula to, co bych DOOPRAVDY chtěla tento rok zažít, získat a udělat.


A tak tomu teda dávám druhou šanci. Druhou šanci si splnit to, co vidím každé ráno, když piju v klidu čaj a koukám na svou nástěnku. Tentokrát to není žádné předražené auto ani vila u moře. Kromě pár věcí je to i duševní a fyzické zdraví, které máme jen jedno. Na nástěnce mám teď tři věci, které bych si chtěla opravdu pořídit. 


Zatím se mi má opravdová přání plní. 















14 komentářů

  1. Krásné! Miluji tvoření vision boardů a stejně tak ráda na ně koukám u jiných! Už bych si tu svou měla také aktualizovat, je to potřeba.
    Ať se ti vše vyplní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, určitě si nástěnku aktualizuj a snad vyjde u tebe i článek o něm. ♥

      Vymazat
  2. Nádherná nástenka! Držím palce! ♥ Ja si rada ukladám fotografie a obrázky rovno na Pintereste a sem-tam si ich znova poprezerám 🌸 Upokojuje ma to ♥

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥
      Pinterest je moje droga, jsem tam vařená a pečená, hodně mi slouží spíš i inspiraci. Znám ten pocit uspokojení :)

      Vymazat
  3. Milujem ti fotky. Sú nádherné. Moc sa teším na článok o afirmáciach a meditácií, taktiež ma to tento rok nejak viacej chytilo. Držím palce a verím, že sa ti splní všetko po čom túžiš, aj keby to bola tá vila. ♥

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se ti moje fotky líbí.. Upřímně ještě nevím, jak článek o meditaci a afirmaci zahrnout, ale časem něco napíšu.

      Uvidíme, zda ta vila jednou vyjde :D

      Vymazat
  4. Krásné fotky :) vision board jsem nikdy netvořila, ale moc se mi ten nápad líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, určitě doporučuji si o tom něco přečíst nebo se podívat na zmíněný dokument ♥

      Vymazat
  5. Podľa mňa je dôležité dať si ciele, ktoré sú splniteľné, ale zároveň aj robiť kroky, ktoré nás k cieľu dostanú. Aj BMW alebo vila na pláži sa môžu stať skutočnosťou, keď sa o to snažíme 😊😅 Každopádne držím palce; nech sa ti tvoje sny splnia!

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Sprievodca bezobalovými obchodmi — Bez Obalu v Otrokovicích

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, cíle jsou vždy důležité, hlavně ty, které opravdu ze srdce chceme a dělají nám dobře. Musím, říct, že to BMW stejně přišlo, sice nebylo moje ale vesmír mi ho dal k vyzkoušení, díky tomu jsem pak pochopila, že takové auto vůbec nepotřebuji.. Je strašně hezké a zajímavé, jak můžeme manipulovat s naší myšlenkou.

      Děkuji, já všem přeju aby se všem jejich sny splnily ♥

      Vymazat
  6. Moc krásná nástěnka a fotografie. Vision board jsem netvořila, ale začíná mě to lákat. Mám doma prýzdnou nástěnku, tak bych mohla začít:))

    OdpovědětVymazat
  7. Mám moc ráda tyhle články, skvělé, že jsi ho publikovala! :) Moc ti s tvými vizemi držím palce, ať se ti splní vše, co si přeješ! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se ti článek líbil, moc děkuji, tobě taky přeji, až se ti všechno splní ♥

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.