New by poster store

Určitě víte, že už nějaký ten pátek spolupracuji s poster store. Opět jsem dostala možnost si vybrat další plakáty a obměnit tak vzhled interiéru. 

Když jsem viděla tuto kolekci znamení, hned jsem věděla, že to je přímo pro mě. Poslední rok jsem se hodně zajímala o astrologii, a díky tomu jsem nasbírala spoustu informací a naučila se i něco o sobě a o ostatních. 

Dále jsem si vybrala tyto dva abstraktní plakáty, které ve mě vyvolávají klid. Ty jsem umístila nad postelí. Do budoucna s nimi mám jiné plány, ale momentálně je jejich místo tady a krásně doplňují klidnou zónu. 










Jak a kam umístit tyto krásné plakáty vám pomůže zeď inspirace. I mně dělá velký problém vybrat si ty pravé, a když už se mi nějaký líbí, tak ještě hodně přemýšlím o velikosti. Naštěstí tu je průvodce, který je velkým pomocníkem při plánování vaší dokonalé zdi.

Můj výběr byl tentokrát jednoduchý a minimalistický, a přesto celou místnost vnímam úplně jinak než předtím. To je hlavní výhoda plakátů, nemusím dělat velké změny, jako například malovat zdi, tapetovat apod. Jak to vnimíte vy? 

Na konec pro vás mám novoroční dárek a to 45%  slevu na všechny plakáty. Sleva neplatí na kolekci umělců. KÓD MAI45CZ



 
 

9 komentářů

  1. Ačkoliv nejsem ujetá na znamení, tak tyhle "vzory" se mi moc moc líbí! A pak mě zaujaly ty abstraktní ❤. Ty jsou pro mě nej nej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se ti můj výber líbí, ano ty abstrakce jsou nejlepší! :)

      Vymazat
  2. Tie znamenia zverokruhu na tmavom pozadí vyzerajú skvelo! Všetky plagáty, ktoré si si vybrala, sú super, spolu to vytvára krásnu kolekciu 🥰


    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMTuhý šampón VLNY pre kučeravé vlasy od Mylo / Recenzia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, ta barva se mi nehorozně líbí a jsem ráda, že k sobě motivi ladí, byl to risk ale dopadl moc dobře :)

      Vymazat
  3. Krásné a netradiční motivy, moc se mi líbí tvůj výběr! Hned ozvláštní celý interiér. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Je neskutečné jak můžou plakátky změnit interiér. :)

      Vymazat
  4. To je zajímavé. Mě nikdy nenapadlo si dát domů na zeď plakát, tak mám alespoň nad čím přemýšlet. Mám tady pár volných míst, tak bych mohla nějaký plakát zkusit. A ta 45% sleva je taky fajn. Já miluju slevy . Jsem maniak na nakupování a bez slev bych už asi neměla za co nakupovat :-D .

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.