be ambitious

Ahojky, jak se máte? Doufám, že se máte dobře a čerpáte sílu. Dnešní doba je opravdu těžká a občas mám pocit, že žiju ve sci-fi. Všichni si říkali, jak záživný a hustý to musí být ...a tady to máme...

Já sama jsem teď měla v životě pár velkých změn, krásných, smutných i stresových. Únava mi moc nepomáhala, protože jsem ze sebe potřebovala vydat co nejvíce.

Ozvala se mi milá slečná z Vely , zda bych nechtěla zkusit jejich gumové vitamíny. Řekla jsem si, že za zkoušku nic nedám. Napsala mi ve správný čas!

V té době jsem nastupovala do nové práce, byla to pro mě velká výzva. Bohužel do toho přišla nemilá událost a já byla ze všeho ještě více unavená a na dně. Slečně jsem napsala, co se mi v životě děje a doporučila mi be ambitious. 

be ambitious jsou určené pro doplnění energie! Vitamíny B6 a B12 přispívají ke tvorbě energie a pomáhají snížit únavu. Vitamín C mě naopak chrání před oxidačním stresem a Déčko podporuje svaly a kosti. Vitamín A a kyselina listová pro mě mají tu nejdůležitější roli - posilují imunitu, kterou jsem rozhodně v tu dobu potřebovala a stále potřebuji.


Nemůžu přesně říct,  kdy jsem se začala cítit plná energie, protože užívání také potřebuje svůj čas, ale už několik týdnu do práce chodím s klidem, nejsem každé ráno po probuzení ve stresu. Večer dokážu i pouklidit a věnovat se doma dalším věcem, třeba psát tento článek. hihi





Chuťově jsou opravdu moc dobré, ne moc sladké, prostě jako medvídci. Vždy si dám jeden po obědě, kdy dostávám chuť na něco sladkého, a pak mám energii po zbytek dne. Velké plus je krásný obal, který mi zdobí můj pracovní stůl. 

Slečna z Vely je opravdu milá a dala mi i kontakty, kdybych měla nějaké psychické potíže.

Za mě musím říct, že dobrý, jsem s produktem spokojená. Když si porovnám dny, kdy jsem odpovídala na email, a byla jsem z toho totálně vyčerpaná a teď? Cítím se dobře!

Vely.cz má spoustu vitaminových produktů, stačí si uvědomit, co vás zrovna trápí. Určitě si vyberete.

10 komentářů

  1. Máš krásné fotky :) Na značku mrknu, neznám ji a vitamínky, to je moje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jsem ráda, že se ti fotky líbi. Určitě mrkni, mají všechny moc krásné. :)

      ABOUT MAI LIFE

      Vymazat
  2. Značku som prvýkrát videla u teba na Instagrame, dovtedy som ju nepoznala. Teraz beriem len C a B12 z lekárne, ale vitamíny ma zaujali, obzvlášť teda i to, že sú vegánske! Zaujal ma be assured pre vnútorný pokoj — tak určite mrknem i na ďalšie recenzie a možno by som ich skúsila 🥰 Vďaka za tip!

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMMYDLÁ OD MYLO — NAJVOŇAVEJŠIE, NAJKRAJŠIE A NAJOBĽÚBENEJŠIE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš to, to že jsou veganské jsem zapoměla zminit! Děkuji za tvůj postřeh. Vnitří pokoj zní taky skvěle. Jsem moc ráda, že tě vitamíny zaujaly :)

      Vymazat
  3. Vyzerajú skvelo! :) Veľmi pekne ti ďakujem za článok!

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  4. Doplňky stravy a vitaminy jsou sakra důležité, zvláště v této době kdy se mění počasí. :)
    A ano, doba je šílená, ale člověk musí hledat aspoň nějaká pozitiva. Přeji hodně sil a pozitivní nálady! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, nechápu jak jsem vitamínům dlouho odolávala, ale k životu je prostě potřebuješ! Tobě také <3

      Vymazat
  5. Tak tyhle vitamíny bych taky potřebovala, energie šla u mě dost dolů a zatím jsem nenašla způsob, jak si ji obnovit, tak by třeba i mě pomohl takovýhle "nakopávač" :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problém s energii naprosto chápu, musím zaklepat, že se mi zatím drží, jen to stávání je trochu těžké :) <3

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.