stay strong


25. 05. 2017 0:44

Na této fotce vypadám, že jsem šťastný, svěží a silný člověk ale opak je pravdou. Jsem zlomená! Jsem neučesaná, velké kruhy po očima a slabé tělo. Mám na sobě jen korektor a zářící rtěnku, která na sebe přitáhne takovou pozornost, že si lidi nevšimnout Vašeho unaveného vzhledu.
R
Duše mě tlačí a moje srdce je natolik zlomené, že nechápu jak mohu existovat. Však já ale neexistuji pro sebe ale pro moje okolí, pro člověka, který je vyčerpaný a zranitelnější VÍCE než já a přesto silný, a já musim být také! Musím být oporou, musím tu být pro jeho těžkou chvíli, kterou si nedokážeme představit  a zůstat takovou jaká jsem. Potřebuje mě!

Být silný, je těžká záležitost. Ale tohle děláte pro druhé, nezapomínejte, že tu pro někoho jste a potřebuje Vas. Jestli budete slabé nepomůžete tím sobě ani jemu.

VAŽTE SI KAŽDÉ VTEŘINY, KTERÉ S ČLOVĚKEM ZAŽIJETE! NIKDY NEBUDETE VĚDĚŤ KDY JE TO NAPOSLED.

Vaše snažící se silná Candy

6 komentářů

  1. Každý máme někdy dny, kdy se cítíme být zlomení a je to úplně v pořádku. Takové dny musejí přijít, aby poté mohly přijít dny, kdy se cítíme naprosto úžasně! Brzy se postavíš na nohy a bude ti skvěle! Věř mi! To zvládneš!
    Myslím na tebe! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tvoje krásná slova! Děkuji za tvojí energii <3

      Vymazat
  2. Procházím si úplně stejnou krizí jako ty a snažím se to zvládat a pro mého milovaného tu být 24/7, protože ztratil nejbližší osobu v jeho životě a všechny nás to moc bolí. A být pořád silná je hrozně moc těžký, takže moc moc držím palce, ať je lépe! Určitě to čas spraví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mi to mrzí, že Vás to potkalo také! Drž se a načerpej mnoho enegrgie abys to zvládla. Bolest jednou ustane. Měj se hezky drž se a mnoho sil!

      Vymazat
  3. Výrazná rtěnka někdy dokáže víc odpoutat pozornost od opravdovýho já, než cokoliv jinýho. Všichni jsme občas na dně. To proto, abychom se od něj mohli odrazit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím stebou ve všech směrech! :) Děkuji za tvůj komentář <3

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.