Právě čtu: Grafitové děvče - Miroslava Varáčková



Krásnou sobotu BOOKHOLÍCI! Jak si užíváte krásný vikend? Dneska je pěkně a užijte si to krásné počasí a běžte se prijít, ale nemyslím na nákupy black friday, je to jen marketinkový tah. Ale nikomu nic nerozkazuji, kdo si něco koupil, dejte mi vědět co jste si hezkého koupili.

Já dnes, pujdu do Sapy, pro naké záležitosti a pujdeme na bun cha, moc se těším. Možná tam najdeme i vánoční ozdoby ale nejsem si jistá. Pak doma si hezky zalezu do postele a budu číst novou knihu od Miroslavi Varáčkové. Kdo ještě něví, jak jsem se ke knize dostala, můžete si to přečíst ZDE.

Je to kniha, kterou bych ráda, přečetla před vánoci, protože, mu mám krásnou vánoční kupku. Kniha je ve vnitř graficky i ilustrovaná a moc se těším, až se na ní vrhnu. Je to taková moje plánovaná jednohubka na víkend. Jaký je váš plán a co čtete vy? Jinak si užijte nedělní advent.

ANOTACE

Táňa kráčí vstříc bezútěšné budoucnosti – dostudovat s odřenýma ušima, najít si nejpodřadnější práci ve městě a doufat, že ji nechytí policajti. Nemá to v životě lehké. Doma ji čeká jen matka alkoholička, která jí nedokáže dát ani pár drobných na jídlo, natož na něco jiného, bez čeho se sedmnáctiletá holka prostě neobejde. Z reality uniká jen s kámošem při drobných krádežích. Když ji osloví fotograf Ben, Táňa nabude pocit, že po letech trápení a soužení jí bude v životě konečně něco dopřáno. Jenže vztah založený na neupřímnosti a falši nemůže vydržet. A neštěstí nikdy nechodí samo.
Miroslava Varáčková vytvořila ve svém nejnovějším a částečně grafickém románu opět nezapomenutelnou hrdinku, která se v kruté realitě nebojí postavit předurčenému osudu, vzít život do vlastních rukou a pokusit se vybudovat světlejší budoucnost.


Krásný víkend BOOKHOLÍCI!
Vaše C.

8 komentářů

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.