Právě čtu: Polibek v New Yorku - Catharine Rider



Krásný 3. Advent BOOKHOLÍCI! Jak si užíváte Vánoční náladu? Za týden tu máme Vánoce. Strašně rychle to utíká, že. Vůbec nechci aby tyhle svátky skončili. Jak si ještě vylepšit Vánoční náladu? No přece s knihou a tentokrát tu mám novou knihu od Cooboo a to Polibek v New Yorku a moc se na ten příběh těším.
Těším se, když přijdu z práce domů a sednu si do gauče s knihou. Je to nejlepší čas pohody. Co myslíze?
Užijte si víkend a týden do vánoc, ať vám to rychle uteče. Jaký Vánoční příběh čtete vy?

ANOTACE:
Štědrý večer, letiště J. F. Kennedyho, New York. Charlotte už je zase sama. Po roce dostala kopačky od svého amerického přítele a nyní netouží po ničem jiném než se vrátit do bezpečí ke své rodině v Londýně. Ovšem její let je zrušen a ona jen bezradně mačká poukaz na náhradní ubytování v hotelu. Může Štědrý den být ještě horší? Anthony přijede na letiště vyzvednout svou přítelkyni, ale ta se s ním bez okolků přede všemi rozejde. A tak Charlotte dostane nápad: Proč se s Anthonym neseznámit, aby jí dělal průvodce po New Yorku, než jí poletí další letadlo?

Hodnocení na databáze knih: 74%

Krásný 3.  Advent

2 komentáře

  1. áno aj mne to dosť rýchlo ubehlo... Rozmýšľala som akú knihu si kúpim na tie zimné, chladné večery zabalená v deke so šálkou kakaa, tak určite porozmýšľam nad touto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to je hezký :) Jestli jí budeš číst tak přeji příjemné čtení <3 A knihy pod dekou jsou nejlepší <3

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.