Pátek třináctého

Hned poté, co jsem se probudila, mě napadla tato myšlenka: ,,Co mi dneska tento den přinese?" Pro někoho zcela obyčejný den, pro někoho 13. páteční katastrofa a pro mě noční můra, jelikož jsem zase o rok starší. Já věk neřeším, jen mi vždycky přijde smutný, že už nejsem ta malá holka, co měla oba rodiče u sebe. A proto svoje narozeniny neplánuju ani neřeším.

Musím říct, že den narozenin začal malinkou katastrofou, chystala jsem se na oběd s Tonym a šla si vyžehlit svoje oblíbené tílko, ale zapoměla jsem snížit teplotu žehličky a tílko se mi spálilo (momentálně ho nosím na doma :D) S Tonym jsme byli v novém bistru na dělnické v bento a dali jsme si vynikající bun nem. Tony mě překvapil krásnou kytičkou a já z ní měla tak velkou radost! Večer přijel Tonyho brácha Vítek s jeho holkou Angie a starej spolubydla. Celý večer jsme strávili na balkoně, jedli, popíjeli a kecali o životě. Už jsem asi stará, ale tohle mě dělalo štastnou, kluby a párty už moc nevyhledávám. Celý večer byl perfektní a já jsem jim byla velmi vděčná!






Angie do Prahy přivezla i miminko tak jsem sním musela mít fotku!


Odpoledne v sobotu jsem se potkala se svojí nejlepší kamarádkou z dětství B. Byli jsme spolu na večeři a prokecali jsme spolu hodiny a hodiny! A jak jsem spálila předešlý den to svoje tílko, tak v Bershce jsem našla krásné tílko za super cenu... Takže jsem si hned musela sama sobě koupit dárek!


Od ségry jsem dostala krásnou mušli a od B jsem dostala C jako Candy. Holkám moc děkuju!


Jsem šťasná, jaké lidi okolo sebe mám a jsem za to velmi vděčná. Vám, děkuju, že tu furt jste a děkuji za krásné vzkazy, které jste mi poslali! Co vy a pátek 13. ? Věříte v tento ošklivý den nebo je to den jako jiny?

Mějte  se krásně!
Vaše š'tastná C.


4 komentáře

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.