Staré za staré aneb Swapujem jak o život

Krásný den!

Je to už nějaká doba, odkdy jsem se rozhodla, že budu psát krátké fotočlánky, a tak vám přináším další. Bohužel nějak nestíhám poslední dobou články publikovat a určitě aktuální věci nechci vydávat až po měsíci, protože by už to neylo ono. No žádné další okecávání a podívejme se, co jsem 27.7 zažila.

Pátek, konec pracovního týdne a na mě padá všechna únava, v práci to vypadalo, že brzo s kolegyní usnem. Ta ale pak našla na Facebooku událost, na kterou můžete přinét svoje nenošené oblečení a vyměnit ho za jiné. Anebo nemusíte přinést nic a jít se jen podívat. Přišlo mi to zajímavé a chtěla jsem jít akci omrknout. Za vstup zaplatíte 100 korun a jestli si nic nevyberete, tak vám ty penízky vrátí, což si myslím, že je super!

Já jsem vůbec neměla v plánu si nic pořizovat, řeknu vám to narovinu, tohle pro mě moc není, ale nechci dělat předsudky. A tak jsme se s holkama přímo z práce vydaly na místo konání. Konalo se to hned za rohem u metra Florenc, kde je i kavárna Barák. Hned jsem si ulovila dámskou košili v krásné pastelově barvě. Z dámských věcí se mi popravdě nic nelíbilo, a k tomu bylo všechno hned rozebrané. Pak jsem se ale podívala do pásnkého oddělení, zda nenajdu velkou košili, kterou bych mohla nosit jako šaty a odnesla jsem si hned 5 kusů! Určitě dám nějakou i ségře, protože taky ráda nosí pánské košile jako šaty. A z dopňků jsem si odnesla dva tenké pásky.






Unavený pátek jsme si s holkama nakonec moc užila, zakončili jsme to posezením a povídali jsme si. Už jste byli na něčem podobném? Já na to, že jsem tohle zažila poprvé v životě, tak jsem určitě spokojená. Myslím, že je to super příklad, jak myslet na přírodu a nekupovat další přebytečné věci a oblečení! Takhle ho jen vyměníte a uděláte si radost i bez utrácení.

2 komentáře

  1. Super, my byli v červnu a přiznám se, že jsem chtela hlavně odnést ty dvě tašky oblečení a nepotřebných věcí (hlavně) po cacorkach. Ale nakonec jsem tam ulovila i jedno tričko pro Johanku, takže dvojnásobný úspěch.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.