Laguna Water Place


Válení u bazénu už pro nás byla nuda, a tak jsme  hledali něco, kde bychom se neusmažili a byli bychom u vody. Tončák na netu našel akvapark Laguna Water Park, který od našeho hotelu vůbec není daleko. Zaplatili jsme 160 UAED, což je v přepočtu 960 kč na jednoho, a to na celý den. Celé místo vypadalo moc zajímavě, připomínalo mi to takovou zašlou továrnu.

Byly tam různé vodní atrakce a dost jsme se zasmáli! Na dvě atrakce jsem si vůbec netroufla, protože se dost bojím tobogánů :D Kluci zkusili i Free Fall, to si stoupnete do takové kapsle na podložku, která se pod váma propadne, na to jsem neměla odvahu. Zato mám ráda skluzavky, které sjíždíte ve velkých nafukovacích kruzích.



| Klobouk: Forever 21 | Plavky: Forever 21 | Sukně: Linky Shop | Sandálky: Linky Shop

Moc fotek popravdě nemám, protože nemám vodotěsný mobil a chtěla jsem si fakt užít celý den bez toho, abych musela něco fotit. Jestli by vás zajímalo jak to tam vypadá tak klikněte ZDE. :) Water Place má i svou soukromou pláž, kde je voda přez den fakt teplá a písek horký, ale když půjdete na pláž hoďku a půl před západem slunce, tak je voda moc příjemná a užijete si vlny. Kluci plavali až k hranici s bojkami a já s An jsme pozorovali západ slunce. Rozhodně doporučuji! Máte tu i bazénový bar a super odpočinkovou zonu. Já jsem měla jednodílný plavky, ale mužete i dvojdílné , protože je to turistická zona a arabské ženy si vás vůbec nevšímají a jsou velmi přívětivé. Jen když pujdete ven mimo park, tak musíte mít přes sebe přehoz přes plavky a kluci musí mít na sobě tričko. V bazenu se nesmíte se svým partnerem ohmatavát nebo vás vypískají, Tony mě jen na chvilku chytnul ze zadu a hned nás oddělovali. :D
Máte rádi, vodní zábavní parky?





Nejlepší lotusová zmrzlina + oreo 


6 komentářů

  1. Vypadá to úžasně, zábavní parky mám ráda a moře taky :) Musel to být super zážitek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju vodu, ale nemám ráda plavání což je trochu problém. :D Ale vypadá to tam opravdu nádherně! Fotky jsou povedené. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ono v moři se ani nedá plavat nebo je to moc vyčerpávající ale na cákačku a čekání na vlny je to moc fajjn :) A moc děkuji <3

      Vymazat
  3. OMG, tak to vyzerá úžasne! A máš naozaj prekrásne plavky ♥

    C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.