#humbookfest2018








Sebastien De Castell | Estelle Maskame



Zdravým, zdravým! Vím, že toho humbooku už máte po krk ale nebojte. Nebudu tu rozepisovat pozitiva a negativa celé akce, ani tu nebudu psát co by měli změnit, protože teď toho je celý instagram, ale jen bych chtěla podotknout, aby příští humbook zas byl na Vyšehradě v kongresovém centru. Za prvé bylo to velké a vzdušné, a za druhé bylo to hned u Céčka (metro).

Na humbooku jsem byla hlavně s @domini_que! Domča je strašně milý člověk a ráda si sní vždy kromě knih bavím i o cestování. Popovídala jsem si i dalšími blogery, jako například @wendulie_ a hned jsme si padly do oka a doteď si spolu píšeme, takže brzo musím za ní do Olomouce.

Humbook se mi moc líbil, bylo to skvěle naorganizované a autoři byli moc fajn!
Všechny Besedy byly moc super, ale nejvíce se mi líbila beseda Sebastiena De Castell, byla ze všech nejlepší a miluju Canadský humor! Podívala jsem se ještě na Tvůrčí psaní od A do Z s Pavlen Renčíkem a nenechala si ujít This or That se zahraničními autory. Jelikož jsem měla VIP lístek, tak jsem dostala i tašku s krásnými věcmi. Třešničkou na dortu bylo, že jsem si nechala podepsat i knihy!
Moc, moc děkuju, tem kteří za mnou přišli a pozdravili a objali a dali si se mnou selfieee! Moc ráda jsem vás viděla.

#HUMBOOKTAŠKA







DĚKUJI VŠEM ZA TEN TO KRÁSNÝ ZÁŽITEK! 

6 komentářů

  1. Takže jsi to byla ty, kterou jsem tam zahlédla. :D A já si říkala, je to ona, není to ona?
    Ale teda mohu říci, že Sebastien byl opravdu vynikající. Hodně se mi ta beseda líbila. Ostatně, jsem se vším spokojená. Můj první ročník a dobře se vydařil. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to je velká škoda :( Ano tento rok byl velmi vydařený je moc super, že sis ho užila ♥

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.