Prodloužený víkend



Krásnou neděli Candíci! Jak si uživáte víkend? Mně po dlouhé době v práci vyšlo volno na pátek, takže jsem měla krásný, aktivní prodloužený víkend a po celém náročném pracovním "týdnu" jsem si odpočinula a nabrala energii na ten příští.

Ráno v pátek jsem si zašla na ženskou jógu se skvělou lektorkou Kateřinou Vargovou, a musím říct, že jsem vstřebala velkou energii a celé cvičení jsem si užila, ke konci lekce, jsem dostala andělskou kartu a musím říct, že jsem se málem rozbrečela, protože co v ní bylo napsáno, popisovalo moje skutečné rozpoložení.

Zajímavé je, že pokaždé, když jdeme do kina, tak prší

Pak jsem uklidila celý byt, udělala svému snoubenci večeri. Jakmile jsme dojedli, tak jsme vyrazili rande, a to do kina na krásný Disney film. Louskáček a čtyři říše. Jestli milujete Disneyho a Louskáčka, tak vřele doporučuji! I Tonymu se moc líbil.







V sobotu přijela mamka se ségrou a panem P. Než přijeli, tak jsem si stihla zase zajít na jógu a tentokrát na zdravá záda, jelikož každodenní sezení v kanclu mým zádům moc neprospívá. Odpoledne jsme si všichni zajeli do Sapy na oběd a opět jsme se spolu hezky nasmáli.

Další zastávka byla na Chodově, kde jsme si i něco málo nakoupili. Já si v Boux Avanue vyzvedla krásné sametové pyžámko na chladné večery a dvoje pohodlné  kalhotky beze švů.

Dneska v neděli budu jen odpočívat a nabírat zbytek energie, abych měla pozitivní start! Udělám si něco do školy, budu celý den v posteli, koukat se na seriály a hlavně číst. Momentálně čtu knihu Anatomie Skandálu od Sarah Vaughan. Tato kniha mě pomalu, ale jistě zbavuje čtecí krize, za což jsem velmi ráda.

Tak krásný zbytek víkendu Candíci, nezapomeňte mi napsat, jak jste si užili víkend vy!



článek vyšel ve spolupráci boux avanue, stala jsem se jejich ambasadorkou

6 komentářů

  1. Tak to musel byť prijemný vikend. Taká pohoda. Ja som svoj strávila celkom aktivne - varenie, upratovanie, pečenie, návštevy a ešte dnes sa chystám na hody k babičke :-)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi taky měla aktivní víkend, plno jídla a návšťěv :) Tak jak se u babičky dobře napapáš :)

      Vymazat
  2. Na Louskáčka též plánuji, viděla jsem animovanou verzi a dost se mi líbila. :) Máš opravdu krásné pyžamko. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já louskáčka viděla jako malá ! A tyhle baletní předtavení miluju. Na disney verzi jsem byla zvědavá ale Disney mě nikdy nezkalme :) Moc děkuji! Je to můj podzimní oblíbenec <3

      Vymazat
  3. Krasne pyzamko! Napisu si onej jeziskovy.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.