Micro needle roller ano × ne



Na instagramu jsem vám jednou ukazovala, že budu testovat Micro needle roller. Sama od sebe bych do toho nešla ale V. to chtěl zkusit tak jsem si řekla, proč ne.
Jestli ještě nevíte co to je, je to váleček na obličej, který má 540 jehliček. Existují různé délky, já jsem konkrétně použila 0,5 mm. Tím válečkem si projíždíte obličej a "ničíte si ho", struktura kůže se pak údajně obnoví a bude krásná a zářivá. Má to pomáhat odstranit malé jizvičky, pupínky i vrásky.

Problematickou pleť jsem začala mít někdy okolo 16-17 let, pak se to zlepšovalo. Sem tam mám stále hroznou pleť. Před použitím Micro needle roller jsem byla s pletí docela spokojená, ale nebyla dokonalá, tak jsem to riskla.

Co potřebujete: čistý dezinfikovaný Micro needle roller, dezinfekci na obličej a pak různé masky a krémy. Bylo mi řečeno, že před spaním je to nejlepší. Pleť se pak lépe regeneruje.





Všechny postupy jsem dělala podle Gin Amber.  Byla jsem hodně opatrná a pečlivá. Hned, co jsem si obličej "zničila", jsem si dala masku, poté růžovou vodu a hydratační krém.

Druhý den jsem měla pleť hydratovanou, ale bohužel si mi udělaly malinké pupínky. Měla jsem PMS tak jsem si řekla, že to bude tím. Počkala jsem a začala jsem znova. Micro needle jsem používala jednou týdně po celý měsíc, ale bohužel mi pupínky nemizely a moje pleť se zhoršovala i přesto, že jsem důkladně dodržovala postup.

Teď se už jen snažím svojí pleť obnovit. Radši si najděte kosmetičku, která je zkušená a ví co dělá.

Jestli máte jinou zkušenost nebo radu, určitě si jí ráda přečtu! Bohužel nemám fotku mé pleti před ani po, abych vám mohla ukázat ten rozdíl, ale udělali se mi takové kapičky po celém obličeji, vypadalo to skoro jako nějaká alergická reakce.















14 komentářů

  1. Už veľmi dlho premýšľam nad jeho kúpou, ale radšej to teda nebudem riskovať — takže ďakujem za radu i za ušetrené peniaze :D Ale škoda, pretože inak vyzerá veľmi sľubne!

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "SUSTAINABLE CLOTHING MATERIALS"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nekupuj, ono je fakt lepší zajít ke kosmetičce. Teď mi to doma jenom leží a nevím co ním :/ Taky jsem tomu dávala velké naděje.. Škoda.

      Vymazat
  2. ajj, tak do tohoto nepůjdu :-( Snad ti pupínky a zarudnutí přešly. Přitom kdyby to fungovalo, tak by to bylo fajn :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pleť se mi obnovuje, tak snad už bude v pořádku. Škoda, že to nefunguje no.

      Vymazat
  3. Tak do toho bych po tvém článku určitě nešla, i když na první pohled tahle pomůcka vypadala dobře..Škoda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to som za tento článok nesmierne vďačná! Ja som po nich pokukovala, ale ich cena ma väčšmi odrádzala. Teraz už viem, že to radšej asi neskúsim, keďže moja pleť je citlivá so sklonom k akné a miestami sú na nej väčšie póry .. To by mohlo ich štruktúru ešte väčšmi poškodiť, takže radšej nie .. ♥ ☃❄❅

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem ti mohla ušetřit peníze a starostí na víc. :)

      Vymazat
  5. Už jsem o tom také slyšela a přemýšlela jsem, zda to stojí za to vyzkoušet. Zatím jsem na to ale všude četla vlastně spíše negativní recenze, tak nevím. Možná je asi opravdu lepší se v tomto svěřit profesionálům... Držím palce, at se dá brzy pleť do pořádku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, snažím se, tak snad pleť bude tak jak má být. Chápu, že lidi chtějí ušetřit peníze ale tohle za to nestojí. :)

      Vymazat
  6. Tak o tomhle slyším prvně v životě a vážně se nestačím divit. :-O Každopádně doufám, že se ti pleť brzy zase zotaví a pupínky zmizí. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta změna počasí, mé pleti moc nepomáhá. Snad budu mít do svatby dokonalou pleť. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jo, hele mně to sedlo. Vím, že vždy, když jsem si to dělala, tak jsem další den vypadala fakt dobře. Což mi připomíná, že bych si to dnes měla udělat, protože mám na obličeji flíčky a ráda bych pleť donutila začít regenerovat.

    Já ti nevím, proč se ti dělají ty pupínky. Možná obličej radši jen namazat? Třeba tam dáváš moc "chemie" a pleť to nedává? Možná bych zkusila různý kombinace. Třeba jednou sérum, pak masku, pak jenom krém. Pak masku a sérum... A tak dáál a dál. A nebo si to děláš moc hardcorově? A nebo ti to prostě nesedne no :(.

    Verča ze Ztracena v Praze | Obrovská nálož oblečení ze ZALANDO - vyplatí se tam nakupovat? | HAUL

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to jsem ráda, že tu konečně jeden pozitivní ohlas!

    No já jsem právě, pak zkusila si ty produkty dávat po jednom a stejně. I polštáře jsem si měnila ale asi jak mám tak citlivou pleť tak je pak asi více háklivá a cokoliv se tam mohlo dostat.

    Škoda, no :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.