Poslední lednový víkend

Zdravím vás!

Jak jste si užili první měsíc v letošním roce? Vím, že jsem dlouho nic nepřidávala na svůj blog, ale potřebovala jsem mít čas pro sebe, popřemýšlet a rozhodnout se co dál, říct si, jak bude můj rok 2021 vypadat. Momentálně se mám skvěle. Chci udělat velké změny, jak s blogem, tak i v osobním životě.

I přesto, že je situace stále taková, jaká je, tak jí vůbec nedávám svojí energii a pozornost. Trochu lhostejné, ale nic s tím nenadělám. Když to nemůžu změnit, tak se radši věnuji tomu, co se změnit dá a budu spokojená. Tím bych chtěla apelovat i na vás. Jestli jste s něčím nespokojení, tak udělejte vše pro to, abyste spokojení byli, jde o vaše štěstí.

Víkendy, teď trávím tak, že jsem doma, dávám si pozdní snídaně, koukám na Netflix, čtu si a chodím na procházky. Jsem fakt vděčná za to, že tu máme krásná místa.

Doufám, že jste vkročili do nového roku tou správnou nohou. :)

-


Po včerejší procházce jsme se s T zastavili v květinářství a pořídili dvě rostlinky. Upřímně nevím, o jaké druhy rostlin se jedná, ale jsem ráda, že doma máme něco živého a zeleného, snad mi to brzo neumře.


Tento víkend jsme si pustili k-drama Private Lives, hodně nás to baví, první 3 díly jsem vůbec nechápala, o co tam přesně jde. Byla jsem dost ztracená, ale zápletky se postupně hezky vysvětlí. Musím se u toho hodně soustředit, aby mi nic neuniklo. 


S T momentálně společně čteme knihy od Harukiho Murakamiho, já čtu Kronika ptáčka na klíček, on Komturovu smrt. Jsem teprve na začátku, ale jeho styl psaní mě hrozně baví.


Ke k-drama se vždycky hodí nějaké to korejské jídlo. 


Moje pleť je čím dál tím horší, ať sní dělám cokoliv. Ségra mi doporučila tuhle masku od Epoch. Její složení: Sea Clay Extract, Propanediol, Glycerin, Aqua, Carrageenan, Hydroxyacetophenone. Jsem zvědavá, zda pomůže i mně. 


Poslední dobou ujíždím na sladké. Doma se vždy hodí mít čokoládové bonbony. Nejvíc teď ujíždím na všem, co je lískoříškové. 





 

18 komentářů

  1. Přeji ti krásný Únor 😘
    Pro mě bude rok 2021 úplně jiný co se všeho týče a jsem na něj dosti zvědavá. Bohužel na leden 2021 nebudu hezky vzpomínat, jelikož se stalo v naší rodině něco, co nikomu nepřeji, ale zase mi to otevřelo oči a chci celý svůj život obrátit o 100 procent. Doufám, že se zase setkáme a snad to bude brzo!
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucy,
      tobě taky přeji krásný únor, určitě bude lepší než leden, držím ti palce. Taky doufám, že se brzo uvidíme, už chci aby bylo krásně a můžeme jít aspoň na procházky!

      Děkuji, ty taky ♥

      Vymazat
  2. Musím souhlasit! Pokud s aktuální situací nemůžeme nic dělat, je lepší se na ni vůbec nesoustředit. Nebo naopak těžit z ní jen to nejlepší. Protože kdy jindy budeme mít tolik času pro sebe, tolik chuť navštěvovat přírodu, uspořádat si domov a i život. Ale na druhou stranu, pro někoho to není vůbec jednoduché z pohledu zaměstnání a podnikání. Když někdo teď nemá peníze ani na rohlíky, neuspokojí ho chození na procházky nebo ježdění na výlety.. Snad brzy bude vše v pořádku.
    Máš špatnou pleť? Tak to jsme na tom podobně.. A taky už nevím, co s tím. :( Zajímalo by mě, jestli ta maska pomohla (nebo pomůže). :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michaelo,
      děkuji za tvůj komentář. Co se týče živnostníku, já vím, že to teď nemají vůbec lehké. Sama vím, jaké to je nemít pro sebe ani na rohlík natož pro celou rodinu. Doufám, že se vláda konečně vzpamatuje a nebude podporovat jenom korporáty.

      Jinak, masku jsem měla zatím jenom 2x, ale určitě dám vědět, zda pomohla nebo ne :)

      Vymazat
  3. Držím palce a želám veľa šťastia so zmenami - či už životnými alebo blogovými ♥ Taktiež som tento mesiac veľa premýšľala a podnikla už aj nejaké kroky na realizáciu svojich snov ♥ Už len na tom PORIADNE zapracovať ♥ ❤

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, tobě taky držím palce, ať se ti všechny tvoje plány vyplní. ♥

      Vymazat
  4. Och, tvoje fotky sú tak krásne. balzam pre oči.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. Sladkému taky nikdy - n i k d y - neodolám. :D

    A jak zmínila slečna přede mnou - máš moc hezké fotky. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sladké je zlo, bez kterého se nedokážeš obejít, znáám to :D

      Děkuji, jsem moc ráda, že se fotky líbí ♥

      Vymazat
  6. Na sladkém také ujíždím, ale musím se krotit, jelikož jsem za poslední dobu celkem dost přibrala ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Je skvělé, že sis ujasnila priority a máš jasno ve změnách, které mají přijít. Na ty blogové se budu těšit! :) Sladké je zlo, poslední dobou se ho ale snažím omezit - mezi svátky ho bylo více, než dost! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvůj krásný komentář ♥
      To ano, a do teď se to sladké táhne :D

      Vymazat
  8. Zaujala mě ta pleťová maska, ráda bych ji někdy vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem jí zatím 2x na sobě, určitě dám na blog jak mi sedla :)

      Vymazat
  9. Můj první letošní měsíc nebyl nijak extra jinačí než ty předešlé. I když jsem byla 14 dní nemocná a stali se různé pohromy, které nikdo jiný moc nezažil, ale spíše jsou pro zasmání. V lednu jsem měla 30tiny, ale vzhledem ke covidové situaci, jsem je slavila jen s nejbližší rodinou. S přáteli jsem je neslavila vůbec a kdo ví kdy je budu slavit s nimi. Vlastně někdy od podzimu nebo tak jsem daleko aktivnější na mém blogu a je to pro mě taková forma relaxace a zároveň i terapie.

    Přeji jinak krásný zbytek dne ♥
    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tobě opožděně přeji všechno nejlepší k narozeninám a věřím, že je brzo oslavíš i s přáteli :)

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.