say hi to NINI




V červnu, měsíc před mými narozeninami, mi T. napsal, že by se mnou chtěl jít na oběd. Moc ke mně do práce na jídlo nejezdí, jen ve výjimečných situacích. Hrozně jsem se těšila, že se během dne uvidíme a nemusím čekat až na večer.

Zašli jsme do Cafe Louvre, kde zrovna měli na menu čerstvé slávky, Mhnam! Jen tak jsme klábosili a já se zeptala, co měl v centru na vyřizování, že přišel na oběd. Odpověď byla prostá, musel prý něco vyzvednout. 

Chvíli na mě tak divně koukal a zeptal se, jestli nechci dárek k narozeninám už teď. Vždycky si dáváme dárky předem, nečekáme, až na ten den. Máte to někdo taky tak? 

Tak jsem mu odpověděla, že když to už nakousnul, tak ať mi ho dá. Prvně jsem musela hádat, co to je, a ze srandy jsem řekla, "je to Nintendo Switch?

Předchozí večer se totiž dostalo na téma hry. Já mu řekla, že jsem jako malá milovala Mario a hrála jsem ho na Nintendo DS. A před rokem jsem narazila na novou hru Animal Crossing, která vypadá strašně roztomile. Ukázala jsem mu pár videí na youtube. On pak zkoumal, jaké další hry existují na tuhle konzoli a večer ji rovnou objednal. Já o tom samozřejmě nevěděla. 

Odpověď jsem samozřejmě nedostala, musela jsem zavřít oči a nastavit ruce. Když jsem oči otevřela, udělala jsem to svoje klasické HHHhhiii, ostatní hosty jsem totálně vylekala a začala jsem skákat radostí. Dostala jsem Nintendo Switch LITE v korálové barvě - Animal Crossing edici. Byla jsem happy jak dva grepy a doteď jsem! 

Na instagramu jste si určitě všimli, že teď nejedu nic jiného než NINI, ano tak se jmenuje moje Nintendo, haha. Asi to o mně nevíte, ale já miluji hry! Možná se na blogu objeví i pár doporučení. Můžu vám klidně něco napsat o Animal Crossing, jestli budete chtít.

Kdo chce, tak tady je kód: SW-7936-6213-0996  a můžete si mě přidat do friends. Ráda si s váma zahraju!








 



12 komentářů

  1. No tak to vypadá božsky! Vždycky jsem nintendo switch chtěla zkusit :D Máš krásný blog, přidávám se na seznam pravidelných čtenářů:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusíš jednou a pak budeš chtít zkoušet dál, hehe.
      Moc děkuji, vážím si toho, doufám, že se ti tady bude líbit ♥

      Vymazat
  2. Podle mě je to super dárek a je to naprosto dokonalá barva! Mít více času, hrála bych taky, ale vím, že bych se od toho nehnula a nic jiného bych neudělala, haha :D
    Jinak já mám doma staré růžové PS portable, mohla bych ho zas zkusit zprovoznit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele to znám.

      Nedávno jsem jela dom a našla jsem tam moje staré nintendo DS a furt funguje, takže věřím že PS portable bude taky. :)

      Vymazat
  3. Pár mesiacov dozadu, keď Animal Crossing hrali snáď všetci, som mala chvíľku, kedy som premýšľala, že by som si Nintendo Switch kúpila tiež, no nakoniec som sa rozhodla investovať peniaze inam 😅 Ale tvoje korálové vyzerá rozkošne 😍

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Tencel — látka budúcnosti? Ako sa oň starať a na čo je vhodný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To hlavně kvůli Covidu, si tuhle hru lidi pořizovali.
      Naprosto chápu :) Ano ta barva je dokonalá ♥

      Vymazat
  4. Vyzerá to rozkošne! Pevne verím, že ti to urobilo nesmiernu radosť 🍎🧖🏻‍♀️

    Blox de la Licorne
    Youtube 💐

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle jde úplně mimo mě, ale jsem ráda, že ti Nini udělalo radost :) Opožděně ti přeju všechno nejlepší k narozeninám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Animal Crossing som nikdy nehrala, ale počula som o tom veľa. Myslím si, že amerika prežila lockdown aj vďaka tomu. Čo sa týka nintenda, tak to som vždy chcela. Asi si budem musieť pošetriť a jeden tiež kúpiť. Z času na čas mám super chuť sa hrať.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco takového mi říkal T, že díky tomu lidi přežili lockdonw.
      Určitě si kup, můžeme pak hrát spolu ♥

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.