Moje zkušenost s TO




Konečně nastal čas, abych vám dala mojí zkušenost s kosmetikou TO. 

Už dlouho jsem hledala něco kvalitního a za rozumnou cenu. Na začátku loňského roku jsem začala bojovat s akné, přísáhám, že jsem takový problém neměla ani během puberty. 

Měla jsem úzkosti a snažila jsem se jich co nejdříve zbavit. Z nejhoršího jsem venku,  moje pleť stále není dokonalá, ale rozhodně je tam, kde ji chci mít. 


Co se týče TO, musíte být hlavně opatrný, vyhledat si infomace a zjistit jaké séra se k sobě hodí, a jaké ne. Díky Kateřině jsem věděla, jaké sérum přesně potřebuji.

S TO jsem velmi spokojená, a proto jsem si udělala druhý nákup.





Oční sérum Caffeine Solution 5% + EGCE

Bez spánku a odpočinku rozhodně neočekávejte velký zázrak! Svůj úkol rozhodně plní, já trpím s tím, že mám váčky a hlavně chci omezit vrásky kolem očí. 
Jednou jsem si šla koupit korektor a slečna mi řekla, že nemám kruhy pod očima, tak jsem z toho byla opravdu šťastná. 

Používám večer i ráno.

Niacinamide 10% + Zinc 1%

Moje druhé balení! Díky tomuto séru, které je určeno pro problametickou pleť, se mi pleťo hodně zlepšila a nové akné se mi už netvoří. Ze začátku jsem toto sérum používala kažné ráno i večer, ale díky zlepšení už jej používám jen večer.





Hyaluronic Acid 2% + B5 a Moisturizing Fators + HA 

Poslední dobou na sobě vnímám, že mám suchou pleť, tak jsem si pořídíla sérum, které podporuje hydrataci. Toto sérum používám každé ráno, abych měla pleť přes den co nejvíce hydratovanou. 

K tomu jsem si na vyzkoušení koupila i krém, který budu používat večer. Na tyto dva produkty jsem zvědavá a veřím, že s nimi budu spokojená. 


Co vy, jaké máte zkušenosti s TO? Je sérum, na které nedáte dopustit? Jediné, co mě na této kosmetice mrzí je, že přislo o HCS certifikát.  

Jinak hledám tip na SPF. Jestli máte zkušenost určite mi dejte vědet. Budu moc ráda.







 

10 komentářů

  1. Já s TO nemám žádnou zkušenost, slyšela jsem sice na kosmetiku hodně chvály, ale osobně bych měla právě strach, abych vybrala ty produkty, které se k sobě hodí..

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určite to chce čas abys našla svojí kombinaci, určirě doporučuji zmíněnou slečnu ve článku, dost mi to pomohlo s výběrem :)

      Vymazat
  2. Kozmetiku som ešte neskúšala, ale v poslednej dobe premýšľam tiež o sére. Koncom minulého roka sa moja pleť výrazne zhoršila, najmä kvôli veľkému stresu, a ešte stále sa úplne nedala dokopy. Tak vďaka za tip!

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMTeplé strukovinové šaláty — s fazuľou, šošovicou a cícerom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, držím palce, ať se ti pleť co nejdříve zlepší, dopořučuji ještě kosmetiku Lobey, o které taky mám v plánu psát :)

      Vymazat
  3. Já jsem si TO také hrozně oblíbila, zatím jsem s každým jejich produktem byla moc spokojená, nejvíc mám ale ráda právě Niaciamid, Buffet sérum a AHA a BHA peeling. Navíc se mi hrozně líbí i to jejich balení, sklo je prostě takové luxusnější a navíc se dá i recyklovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling je opravdu skvělá věc, Niaciamid také, s tím balením máš pravdu, vypada opravdu luxusně a přitom ta cena je skvělá! :)

      Vymazat
  4. Já mám The Ordinary moc ráda. Tenhle pleťový krém je asi nejlepší krém, který jsem kdy měla. Navíc mám jistotu, že je vhodný v kombinaci s těmito séry. Zkoušela jsem také The Inkey List a jejich retinolové sérum a to se mi zdá, že také dobře působí na problematickou pleť.

    Jinak, docela by mě zajímalo, jak je to s tím HCS certifikátem a budu ráda o zasvěcení. :) Dočetla jsem se jen, že značku odkoupila Estée Lauder, která není cruelty-free, ale The Ordinary by snad stále mělo nést označení cruelty-free a vegan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, musím říct, že ten krém je opravdu skvělý.

      Moc děkuji za tvojí informaci, já jsem jen věděla, že ztratil HCS a pak jsem se o to hlouběji nezajímala, jesli to odkoupili Estéo Lauder, tak chápu, proč o ten certifikát přišel... doufám, že TO bude stálé používat své přísady :)

      Vymazat
  5. Já z ní zase tak nadšená nebyla, ale každému funguje holt něco jiného... :)

    Ela

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.