Nový pomocník pro mé zuby



Nastal čas udělat upgrade mé dentální rodiny. V těhotenství moje zuby trpí 100x víc a dásně mám velmi citlivé. 

Všimla jsem si, že na trhu teď frčí ustní sprchy. Tak jsem si řekla, že jednu vyzkouším, a to konkrétně CESTOVNÍ USTNÍ SPRCHA od Concept Perfect Smile. 

Musím říct, že jsem s ní velmi spokojená!

           

Proč je ústní sprcha super? 

Důkladné čištění: Díky silnýmu proudou vody efektivně zbaví zbytky jídla a plak z mezizubních prostor. 

Prevence zubního kazu a onemocnění dásní: pomáhá snižovat riziko vzniku zubního kazu a zánětu dásní. S kazy trpím už odmalička a dělám vše proto abych je něměla, proto je ustní sprchra pro mě must have!

Pomoc při citlivých dásních: Čistí dásně jemněji než tradiční zubní kartáčky, což je ideální pro osoby s citlivými nebo krvácivými dásněmi. 

Ideální pro nositele rovnátek: Pro ty, kteří nosí rovnátka, je obzvlášť užitečná. Pomáhá čistit obtížně dostupná místa kolem drátů a závorek. 

Použitelnost a pohodlí: Snadno se používá. Než ji zapnete, tak  už ji ale mějte v puse. Já jsem dostala poprvé sprchu do obličeje a voda skončila i na stropě.

Flexibilita: Je přenosná, což umožňuje udržovat ústní hygienu i na cestách.

Dalším must have v mé zubní péči je stále zmíněný měkký zubní kartáček od Swissdent Whitening. V těhotenství se chci vyvarovat zánětům dásní a momtálně používám BioRepair Gum Protection ústní vodu. Je bez alkoholu a má antibakteriální účinky.

Zuby jsou velká součást našeho života a díky kvalitní péči předejdete problémům.









Okomentovat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.