Šperky



Nevím, zda si to ještě pamatujete, ale v minulosti mě poprosila holčina, zda bych se nemohla na jeden den stát její modelkou, aby mohla nafotit pár záběrů. Miluju focení a pózování před foťákem, ale to není nic nového. Tohle focení bylo ale trochu jiné. Nebylo to takové, jak jsem zvyklá, jelikož jsem musela poslouchat fotografku a pózovat, jak to chtěla ona.

Musím říct, že to bylo trochu náročné, ale zas jsem se naučila něco nového. Třeba jak nastavit ruku, aby mi vynikly určité kosti nebo se citít přirozeně, a přitom se tvářit vážně. Tohle mě opravdu bavilo, ale živit se jako modelka, tak nevím. Miluju totiž jídlo a moje váha furt kolísá. No, nebudu to dál okecávat a ukážu vám pár fotek. Některé fotky si nechám jen pro sebe, protože nevím, zda by to bylo vhodné.

Jinak tyto krásné fotky nafotila Klárka a najdete jí zde.

Po focení jsme se šly najíst a povídali jsme si o různych věcech. Jsem ráda, že jsem měla možnost poznat tak šikovného člověka!








8 komentářů

  1. Aj keď nie som veľký fanúšik šperkov, musím uznať že všetky sú nádherné. Rovnako ako aj ty :)

    IVANNA THE BLOGGER

    OdpovědětVymazat
  2. Si krásna! Veľmi sa mi k tebe tie šperky hodia ❀✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Ano, všechny šperky měly v sobě takovou jedinečnost :)

      Vymazat
  4. Musela to být zajímavá zkušenost. Sama bych asi pózovat před foťákem neuměla, patřím spíš za něj, než před něj. Fotky se každopádně moc povedly (a ty šperky jsou opravdu nádherné).
    ATUNAI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkušenost to fakt byla :) Děkuji za tvůj krásný komentář <3

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.