Podzimní knížní akce



Knižní akce a bookcluby můžou být zahájeny. Včera jsem byla v 2media na Pařížské a měli jsme literární salonek se začínajícími spisovateli, Jakub z @bookscalling pozval 3 spisovatele a vyprávěli nám o tom, jak vypadala jejich cesta k vydání knihy a co je k tomu vedlo.

Nejmladší začínající spisovatelka byla Anna Musilová, která napsala Černookou, tato kniha je věnovaná její zesnulé sestře. Sen o tom, že vydá knihu se jí splnil, i když to byla velmi dlouhá cesta. Cesta k vydání Černooké trvala 5 let.

Lucie Faulerová napsala knihu Lapači prachu. Lucka je velmi komunikativní člověk a září zní velká pohoda. Na její knihu se velmi moc těším. Vyprávěla nám jak se její kniha dostala do malého nakladatelství Torst a sama byla překvapená, že její knihu vydají.

Paseka vydala dětskou knihu Prašina od Vojtěcha Matoucha. Vojtěch poslal svůj rukopis do 5 nakladatelství a všem se moc líbila. Jeho cesta k vydání knihy trvala pouze rok, je moc rád, že ilustrace k Prašině vytvořil Karel Osoha.

Na všechny 3 knihy se moc těším a nemůžu se dočkat jak si je přečtu. 2media mi ještě dala knihu Hry bez hranic od Michala Kašpárka, a tím jim moc děkuji a samozřejmě také děkuji Jakubovi za pozvání!








10 komentářů

  1. O žádný z knížek jsem neslyšela, ale vzhledově vypadá úplně skvěle ta Hry bez hranic!

    Karolína & Korea v Česku

    OdpovědětVymazat
  2. krásne fotky! :)
    xx Mon
    lifebymon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. To muselo být moc pěkné a zajímavé. :) Prašinu a Černookou bych si chtěla přečíst.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo strašně moc fajn večer ♥ Já plánuji, že si v neděli přečtu Prašinu.

      Vymazat
  4. To muselo bít hodně zajímavé :) A ty fotky se ti hodně povedly (hlavně ta předposlední ta je výborná) :) Přeji ti krásný pátek a užij si víkend! :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc, moc děkuji! Ano bylo to další super žážitek <3 Ty si užij zbytek víkendu! :)

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.