Zoubky jako perličky



Co se týče zdraví, vždy se soustředím na zuby, jelikož jsem s nimi od mala měla velké problémy. Moje malá čelist obsahovala tolik zubů, že jsem nesčetněkrát podstupovala trhání.

Dále si pamatuji, jak se mamka stresovala, že mi dlouho nerostly přední zuby, a když vyrostly, peklo pokračovalo dál. Lidé mi začali říkat křivozubka. Jeden kluk mě dokonce odmítnul kvůli tomu, že jsem měla křivé zuby. Přitom je sám měl křivé!!!

Po rovnátkách se vše zlepšilo, tedy dokud mi nezačaly růst moudráky a celé dolní patro se mi zase zkřivilo, ale není to tak hrozné! Jen jsem doteď naštvaná na doktora, že to nehodlal řešit a říkal, že to budeme jen hlídat.


V Praze jsem začala hledat nové doktory a  vystřídala jsem jich asi 50. Zubař je jediný doktor, u kterého se musím cítit v bezpečí a mít v něho 100% důvěru. Najít dobrou kliniku bylo těžké, nakonec jsem jednu našla!

Dostala jsem samozřejmě vynadáno, ať chodím pravidelně na dentální hygienu a snažím se o ně i víc pečovat. Jak se říká, nehty, oči a zuby jsou body, kterých si člověk všimne jako první. 




Díky nazuby.cz se můžu víc starat o svoje perličky. Už dlouho jsem uvažovala o bělení a četla jsem  kladné recenze na domácí bělení, WHITE PEAR. Od začátku srpna jsem tento kit používala a musím říct, že od prvního používání jsem rapidně viděla změnu. 

Balíček obsahuje dva bělicí gely s obsahem 65ml., 4 aplikátory, které se vytvarují podle zubů a jednu stříkačku, která mi nevyhovovala. Gel jsem rovnou aplikovala do nástavců a množství jsem vychytala podle sebe. 

Doporučuje se nechat působit 30 min a víc, čím déle tím lépe. Může se nechat i přes noc. Já jsem člověk, co nerada má dlouho něco v puse a začne mi být špatně, proto jsem se rozhodla pro 30 minut na každý den, aby to mělo dobrý efekt. Upřímně nevím, jak dlouho vám tento kit vydrží, ale mám malou pusu, málo zubů a stále mám polovinu gelu z první tuby.  


Gel obsahuje Aloe Vera, heřmánek, granátové jablko, šetrně pečuje o vybělené zuby a dásně.  Remineralizuje zubní sklovinu, pomáhá snižovat kazivost zubů a chrání dásně před záněty. 



Doporučuje se používat zubní pasta od Swisdent, já si vybrala Extrémně bělicí. Bělící pasty často na zubech zanechávají takovou divnou fólii, že máte pocit, že jsou zuby matné a když zkousnu, je to nepříjemné. Tato pasta to díkybohu nedělá.




Ještě jsem si vybrala cestovní sadu Curaprox Be You, na tuhle sadu nedám dopustit! Manžel jednu už měl, ale někde jí ztratil. Nic lepšího na cestování není! Krabička je maličká a obsahuje vše potřebné. Co se týče malé zubní pasty, ta se dá koupit u každého Curaprox stánku. 




To je vše o mých zubech.
Stále mám v sobě blok, že si úsměv stále zakrývám a tolik si nevěřím. Je to běh na dlouhou trať, ale věřím, že se za svůj úsměv jednou stydět nebudu. :)















7 komentářů

  1. Já bych chtěla mít zoubky taky bělejší, takže děkuji za tip, podívám se na to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš za co, já děkuji, že sis můj článek přečetla. Snad budeš stejně spokojená jako já :)

      Vymazat
  2. Belící sadu mám také v plánu vyzkoušet, jsem zvědavá na výsledný efekt! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá a tvůj výsledek a jak budeš spokojená :)

      Vymazat
  3. Taky jsem nosila rovnátka, o zuby se snažím starat ale ne vždy to je perfektní :D Bělící sadu jsem taky chtěla vyzkoušet, tak uvidím ještě:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.