Připraveni na další krok ? - SOUTĚŽ

Nevěřím, že je podzim už za okny. Začíná pochmurné a studené počasí. Možná přibydou i temné myšlenky, divné pocity a pocit nedokonalosti. 

Pokaždé, když přicházel podzim, tak sním přišel i strach. Strach z toho, jak budu zvládat stres, negativní energii, myšlenky a pocit, že jsem za ten rok nic nedokázala. 


Musím říct, že rok 2021 je jeden z nejlepších roků. Snažím si užit každé chvilky, každého momentu a mít co nejvíce vzpomínek. 

Všechno je nastavené v hlavě. Jsou dny, kdy jen ležím v posteli, kdy je mi ráno špatně a mám slzy v očích, ale je jen na nás, jestli dovolíme, aby nás tyto pocity pohltily! Přijměte pocity, ale nenechávejte se jimi ovládat. 


Věřím, že toto pochmurné období krásně zvládneme, protože pak přijde kouzelná zima a s ní svět plných světýlek a darů. Mezitím si můžeme nastavit nové cíle, zrekapitulovat si to, co jsme nestihli. Je čas, abychom své sny dotáhli do konce. 


90% of what you're stressing about right now won't even matter a year from now. Take a deep breath. - Mel Robbins


Mám pro vás dárek, dárek za to, že tu jste a baví vás to, co dělám. 

Jedná se o dokonalý diář holek a Cup of Style. Holky sleduji už od začátku a jsou to skvělé motivátorky co se týče blogu a života. Já věřím, že někomu z vás udělá radost a namotivuje vás k tomu, abyste dosáhli toho, co si přejete. 

K diáři připojuji i knihu, která je založená na skutečných událostech. K podzimnu patří i strašidelné příběhy. Fanoušci Stephna Kinga určitě tento young adult příběh ocení. 

Prokletí Harrow Lake vás jen tak v klidu nenechá. 

 

 

Znepokojivé ale šťavnaté čtení - Amy McCulloch

 

Podmínky soutěže

Napište mi, jak si užíváte rok 2021, vaše krásné zážitky a na co se ještě těšíte. Co máte na podzimu rádi a jak přežíváte tyto pochmurné dny. 

Soutěž je jak pro české, tak i slovenské čtenáře. 

Ke komentáři mi napište váš email, abych vás mohla kontaktovat. 

Budu se těšit na vaše odpovědi. 




















7 komentářů

  1. Ty jo, upřímně? Pro mě tenhle rok není nic extra. Byl dost smutný a pochmurný. Naštěstí, co se týká klientů, tak ok. Ale jinak je to takové prázdné. Bohužel se extra dobrou věcí pochlubit nemůžu. Ale žiju, jsem zdravá a snažím se být v pohodě. Život je proste různý, nikdy nebude vše 100%. Tak to prostě není. Někdo má naloženo víc, někdo míň. Ale vidím do budoucna snad jen většinu dobrých věcí, věřím v to.

    Jinak podzim ani zima není moje oblíbené období. Léto je mi blíž, i když jsem jak Sněhurka 😀. Jediný, co mi to vynahrazuje, jsou litry čaje. Mňam.

    Každopádně! Jako milovník Kinga jsem musela soutěžit 😄.

    Jinak super soutěž, musím taky něco uspořádat. Vždy si to říkám a pak zapomenu. Je to moc hezký gesto 😍😍.

    OdpovědětVymazat
  2. Čo sa týka môjho roku 2021, spočiatku sa rozbiehal trošku pomaličky a lenivo, ale na jar sa to začalo lámať a prišlo viacero skvelých zážitkov. Pred letom sa mi podarilo zoštátnicovať a následne som celé leto toho bakalára oslavovala :D. Som človek, ktorý úplne najviac zbožňuje leto, čiže príchod jesene je pre mňa vždy trochu smutný, ale snažím sa na ňom nájsť pozitíva – pekná jesenná móda, nádherne sfarbené lístie a celkovo tá jesenná atmosféra má určite niečo do seba :)
    Tak ten diár vyzerá krásne, dievčatá sa s ním skutočne pohrali :) Rovnako Kinga mám veľmi rada, čiže som sa nemohla nezúčastniť :D.
    Môj mail je: whatafancyworld@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Letošní rok byl zatím obohacen o spousty nových zážitků a skusenosti těším se na to co mi osud ještě přichystal do konce letošního roku
    Na podzimu miluji procházky barevnou přírodou a příjemné večery s dobrou knihou
    Povídky od Kinga bych si ráda přečetla
    E-mail.kellykellykelly@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Letošní rok stál opravdu za to, byl pro mě pozitivní i negativní, ale vcelku jsem za něj moc ráda. :) Diář už bohužel mám, ale musím uznat, že se holkám letos opravdu povedl. :)

    OdpovědětVymazat
  5. To jsi moc krásně napsala, je to přesně to, co jsem teď potřebovala slyšet.

    Rok 2021 byl zatím fajn, ale upřímně žádná sláva. Spousta negativního, bohužel, spousta starostí a celkově nic moc. Jediné pozitivní je, že moje morčecí holčička je pořád se mnou, že jsme měli šanci toho dost pocestovat v Anglii a že se blíží Vánoce, na které se moc těším. Snad se taky brzy podívám už domů za rodinou.

    Na podzimu mám ráda barevné listí, pumpkin spice latté, takový jiný studenější vzduch, blížící se Vánoce, že už mohu nosit barety a kabátky, že mám více chuť pálit svíčky, ranní mlhu a tak. Léto mám sice asi o trochu raději, ale snažím se si i podzim užívat. A je také ideální doba na to, více číst právě knihy!

    Kontaktovat mě můžeš na emailu: barbarah.beth@gmail.com :)

    Měj se krásně Mai!

    OdpovědětVymazat
  6. Já podzim negativně nevidím.. Naopak se těším, až budou stromy obsypané barevnými listy, až si sednu k oknu s horkým čajem a skvělou knihou, až si vytvořím halloweenskou atmosféru a dám hororový maraton... Na podzimu vidím spoustu hezkého, i když ty chmurné deštivé dny mohou působit depresivně. Ale jak jsi psala.. ty pocity musíme přijmout, ale neutopit se v nich. :)

    Přijde mi, že tento rok jsem z větší části strávila doma, ale rozhodně jsem se nenudila. Ke konci loňského roku jsem si domů přinesla štěňátko, které mi sice už trochu povyrostlo, ale radost a lásku mi rozdává neustále v ohromném množství a za něj jsem nejvíc vděčná. <3 Kromě společných chvil s mojí psí láskou si hodně vážím chvil strávených s přáteli (především v létě) a jsem ráda, že jsem navštívila další zemi (tolik jsem si to tam užívala, že se mi vůbec nechtělo pryč :D ). Tak nějak mi přijde, že tu nejlepší část roku mám za sebou a teď už se jen budu stresovat se školou, co komu koupím k Vánocům a tak.. :D Takže něco, na co bych se tento rok mohla ještě těšit? Doufám, že stihnu podniknout nějaký pěkný výlet v ČR a zvládnu to při nějakém přijatelném počasí. :)
    Mail: alex.darknessx@gmail.com
    Přeji hodně pozitivních myšlenek v nastávajících podzimních dnech!

    OdpovědětVymazat
  7. VŠEM STRAŠNĚ MOC DĚKUJI, ŽE JSTE SE ZAPOJILI. VYBRAT JEDNOHO ZVÁS BYLO OPRAVDU TĚŽKÉ A MOC SE MI LÍBILI VAŠE ODPOVĚDI.

    SOUTĚŽ JE UKONČENÁ ALE BRZO BUDE DALŠÍ SOUTĚŽ O JINÝ DIÁŘ :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.